Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen színű fürdőruha jön be a lányokon? Melyik indítja be a "vadászösztönöket" (ha egyáltalán van ilyen szín?
Melyik szín tetszene a lányokon? Kort és nemet is írjatok!:)
Fekete, piros, vagy a neon színek?
(pl.: neon narancs, neon rózsaszín..)
A fekete sima egyszerű, de lehet épp ez a jó, nem? Meg talán egy kicsit komolyítana rajtam(felnőttesebbé tenne).
L/18
(159cm vagyok, és 49kg)
A szín mind1, csak jó nagy, feszes mell legyen mögötte, és vékony alkat:D
Amúgy nekem inkább a sötétebb színek tetszenek egy lányon, szürke, fekete.(De nem ilyen Emo fekete..:D) De ha világos színt akarnék mondani akkor zöld vagy kék.
25/F
"jó nagy, feszes mell legyen mögötte, és vékony alkat:D "
Vagyis szilikon... :D
Bocsi az offért.
Ebben a sorrendben, amit leírtál. Attól függ, hogy milyen a hajad és a szemed színe. Bár mivel alacsonyabb Vagy, ezért elsősorban az alakodat fogja kiemelni és azon akad meg majd a férfiak szeme. Szóval azt vedd fel, ami a legjobban domborítja a popsit, és kiemeli a cicit.
f23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!