Milyen fürdőruha való olyan lánynak akinek van egy kis combja? Szín, stílus stb. linkeket kérek : pppp
az előzőnek az első linkje nem jó, mert a franciaszerű vagy nemtommilyen alsó éppenhogy kiemeli a kis combodat.:P
a másodikon nemtom mitkell nézni,
a harmadik pedig helyes.
a legjobb a hagyományos bikinialsó, és előnyös ha az alsó sötétebb mint a melltartó része.:D
rem segítettem.
Az elsotol majdnem sirogorcsot kaptam, hogy neznek ki a modellek az elso kepeken?? Visszataszitoak, foleg a kozepso kepen:S A masik kettonel meg a melltarto resz a ronda.. Ugy neznek ki, mint a toltott galamb. A nagyanyamnak is ilyen furdoruhai vannak.
Kerdezo, szerintem valami feloldalt megkotos furdoruha alsot keress, nem talalok rola kepet, de nekem olyan volt, es nem tunt benne olyan vastagnak a combom es szelesnek a csipom:) Pedig rozsaszin-feher volt es a megkotoje is feher..
legjobb :]
egyébként esetleg vmi sötét színűt , már ha van takargatni valód :D ha olyan vagy mint a nő a képen tökéletes vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!