Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejönne ez a csajozós duma?
Nem vagyok MexDeluxe. De el kell, hogy áruljam, hogy nincs új a nap alatt. Vannak dolgok, amik működnek és vannak szabályok, amikhez jobb, ha tartod magad. Nem tudom, hogy a Mex mit mondd pontosan, de tudom, hogy nem a levegőbe beszél. Nem értek teljesen egyet azzal, amit csinál, de ért a témához és egy járható utat kínál.
Hozzáteszem, hogy ezért a tudásért egy fillért nem fizetnék, mert ingyen is hozzájuthatsz.
én sem:)
csak ez a tudományos megfogalmazás rá hajlott. egyébként nekem ne etesse be senki, hogy ő egy ilyen mindent átlátó művész. ahhoz 150iq-snak kéne lennie. csupán sokat gondolkodott a témában. minden videóban látszik ahogy rákészült a pózolásra ("szevasztok itt mex!") kísérettel... ugyanígy a filozófia is, amit oszt. már jobban néz ki, mint fiatalon, persze hogy nincs nehéz dolga, főleg ha megvillogtatja az eszét egy kicsit. viszont kutyából nem lesz szalonna, legalábbis nem 1-2 nap alatt, csak max már többnek hiszik magukat.
14-nek. Ezt nem Mex találta ki, már ezer éve kint van ez a tudás a neten, csak jófelé kell keresni, persze nem magyar nyelven. Már amikor kitalálták az internetet, akkor felbukkantak csajozó közösségek, akik csiszolgatták a tudásukat és összeírták a tapasztalatukat. Aztán évek során óriási tudást pakoltak össze, és ez mind hozzáférhető.
Nem néztem Mex videóit, de gyanítom, hogy nem mond hülyeséget. Én személy szerint nem vagyok túl jóban vele, de tudom, hogy tud csajozni.
Hogy kutyából nem lesz szalonna? De. Meg tudod tanulni az egészet, könnyebb, mint elsajátítani egy új szakmát. Sok munka kell hozzá és kitartás. Ép úgy meg lehet tanulni, mint a biciklizést.
"...úgynevezett dumák helyett inkább értelem és humorérzék kell."
Tökéletesen igaz - ha ez a kettő van, az ember maga alkotja a "dumáit" (ha már szóba került Mex, Ő is valami hasonlót tanít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!