Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hangzik az a csajozos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hangzik az a csajozos duma amivel felszedtek vagy feludnak szedni vagy amit a legszivesebben hallanatok? (es ebbol egy komolyt kapcsolat alakulna ki)

Figyelt kérdés
- tegyuk fel a srac kedves, nem sportos de sem nem kover (atlagos), csoro , egyetemista , 21 eves
2010. júl. 6. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia cica, van gazdád? :D

Szerintem aranyos, és benne van minden, amit el akarnál mondani. ( szép a szemed, szép a szád, gyere bébi, vár az ágy... ) :D

2010. júl. 6. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
dzsamázod a derelyét bébí?
2010. júl. 6. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
2.ra buknék én is:D
2010. júl. 6. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
A cicás a legjobb...:$ IMÁDOM!
2010. júl. 6. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Átlagos csóró egyetemista???????

Ma Magyarországon???Hol???????

Basszus én egyetem közelbe lakok meg itt van mellettünk a koli is.De....finoman fejezem ki magam ha azt mondom hogy én érzem magam csórónak az egyetemistákhoz képest.20évesen mindegyiknek kocsi lakás.

Hol vannak itt csóró egyetemisták???

2010. júl. 6. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
en utalom a cicasat.
2010. júl. 6. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:

utálom a csajozós dumákat. és ha valaki elsütné nekem a cicásat, azt ott helyben kinyírom. az annyira undorító duma, rühellem :S

15/L

2010. júl. 6. 20:10
 8/9 A kérdező kommentje:

ki mondta hogy magyarorszagi vgyok... ?

es igenis vannak csoroegyetemistak (bentlason, kajan , kontveken tul masra nagyon de nagyon szuken jut...:( :(( )

2010. júl. 6. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az igazság: NINCS KONKRÉT CSAJOZÓS DUMA amit begyakorolsz és elmondhatsz mint egy színész.
2010. júl. 6. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!