Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rolap kérdése:

Szerintetek bejönne ez a csajozós duma?

Figyelt kérdés
Szia kérdezhetek valamit??(a válasz általában igen) egy felmérést készítek arrol hogy az olyan jóképü pasit mint én a 0-tól 10-ig terjedő skálánn hány pontot kapnák??és akkor még lehetne valamivel csavarni hogy csak nyolc felett lehessen mondani aztán a végénn hogy helyes választ adott meg és hogy elkérném a telefonszámát hogy telefononn tudjuk értesíteni a nyereményről.a nyeremény természetessen egy randi lenne velem:$ezt 16 évesek körébe vetném be.igazából egy nagyon jó csajnál és azért találtam ki mert tudom h a rendes duma nála nem válik be.köszönöm előreis a válaszokat

2012. márc. 17. 08:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egoistákat többnyire ugyanúgy kidobják, mint a kerti törpéket.
2012. márc. 17. 08:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szemberöhögnélek, bocs.
2012. márc. 17. 08:44
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapnák, hanem kapnék. A csajok meg ettől csak az agyf*szt kapnák.
2012. márc. 17. 08:45
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

"Csak egy hideg ital

Kavar úgy fel, ahogy felkavar ez a dal

Mikor figyelem őt

A gyönyörű buta - gyönyörű buta nőt

Már szemezünk rég, de kiderült, hiszi még a

Hercegről a mesét, bedobom neki hát

A csajozós figu - csajozós figurát "

Ha Péló Barnusnak bejött, Neked miért ne? :)

Csak ne vidd feljebb a korhatárt, mert bebukod. :P

2012. márc. 17. 08:46
 5/18 anonim válasza:
100%
Esélyed sincs, ez nagyon gagyi, ki fognak röhögni.
2012. márc. 17. 08:59
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel, hogy feldobod neki a labdát. Felteszed a kérdést, és ott izgulhatsz, hogy mit fog mondani. Vajon elég jó vagy neki? Vagy sz@rnak tart? Sok csaj csak azért is rosszat mondd, hogy megnézze, hogy hogyan reagálsz rá. Még akkor is, ha tetszenél neki. Tesztelnek.

További baj a szöveggel az, hogy azt sugallja, hogy a külvilágtól várod, hogy megerősítsen. Még akkor is, ha nem igaz, a csaj a bizonytalanságot sejthet mögötte.

A nagyon jó csajra számíthatsz, hogy megmondja, hogy kettes vagy. Bennük kevesebb az empátia és mindenki rájuk hajt.

Ha jót akarsz mondd meg, amit gondolsz. Hogy "Jól nézel ki. Hogy hívnak?". Jó csajoknál általában működik, mert senki nem mondja meg nekik ennyire direktben.

2012. márc. 17. 09:48
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok, tehát nem sokkal idősebb. Őszintén leírom: furán néznék rád, alig tudnám visszatartani a nevetésem miközben azt mondom, hogy nulla és akár merre is szerettem volna menni mielőtt megszólítottál, inkább elindulok visszafelé, oda, ahonnan jöttem. (Bár lehetünk a csajjal teljesen különbözőek, lehet neki más lenne a véleménye. Nem vagyok egoista és utálom az egoistákat, bocsi, ezért küldenélek el, akár tetszel elsőre, akár nem.) A nyeremény úgy gondolom, aranyos lenne, de nem így. Mehet telefonon, minden, nem ezzel van problémám, hanem azzal, hogy hogyan nyer. A felmérés.
2012. márc. 17. 09:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönö az összes eddigi választ:)egyébként mit ajénlotok ha szórakozóhelyen vagyunk mien italt vegyek neki????
2012. márc. 17. 10:08
 9/18 anonim ***** válasza:
nem
2012. márc. 17. 10:23
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
Semmilyet. Majd, ha már lefeküdtetek, akkor veszel neki. Semmit ne adj egy nőnek anélkül, hogy kiértdemelné.
2012. márc. 17. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!