Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jártatok, már úgy hogy először kosarat adtatok egy pasinak, majd beleszerettettek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 20:53
1/10 anonim válasza:
Lassan 17 éve amikor megláttam a férjem az volt az első gondolatom,hogy ki ez a rusnyaság...:)14 éve a férjem már:)
3/10 anonim válasza:
Nekem az volt, hogy szakítottam valakivel, és utána jöttem rá, hogy szeretem:-(
5/10 A kérdező kommentje:
Tessék?
Szerintem itt valami félreértés lesz.
2012. márc. 16. 21:36
6/10 anonim válasza:
nekem csak olyan,hogy kikoaraztam,majd összejött a bnőmmel a srác,és akkor jöttem rá,hogy hmm talán még én is megpróbáltam volna vele,utólag tetszett meg
7/10 A kérdező kommentje:
Ha megfigyeljük, akkor egyértelművé válik számunkra, hogy minden kikosarazás után beleszeretnek a nők a pasiba.
Ezt én is észrevettem, van egy lány, aki dobott, de mostanában elég sokat találkozik a tekintetünk.
2012. márc. 16. 22:00
8/10 anonim válasza:
Hát igazság szerint még csak így jártam.. Volt hogy helyesnek tartottam a srácot , de a "nagymenő viselkedésétől" a falra másztam.. nagyképűnek tartottam.. le is ráztam magamról.. de hónapok múlva összejöttünk.. 1,5 évig voltunk együtt, végül teljesen az agyamra ment a flegma viselkedésével.. De a mostani barátomat is , szinte ki nem állhattam.. most már lassan 3 éve együtt vagyunk.. szóval egy kikosarazás nem jelenti azt , hogy most aztán soha többé..
9/10 anonim válasza:
Nekem volt egy srác, állandóan rám írt, nem szállt le rólam, az idegeimre ment. kb 3 hónapig volt ez. aztán kb 3 hónapig nem is beszéltünk. megint elkezdtünk beszélni, és azóta is szerelmes vagyok belé:))
10/10 anonim válasza:
sajna igen... azóta nem láttam :"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!