Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is jártatok már így, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is jártatok már így, vagy csak én szívtam meg ennyire? Történet lenn

Figyelt kérdés

Van egy lány aki bő egy hónapja megtetszett (sulin belül).

Nem szólítottam le meg semmi, de azért sunyiba érdeklődtem iránta van-e pasija, kedves vagy mogorva stb. stb.

Szombaton elhatároztam, hogy lépek az ügyben és hétfőn leszólítom, dumálok vele, aztán rákérdezek, hogy lenne-e kedve beülni/elmenni valahova (persze kettesben :))

Tegnapi sztori:

A facebookján nincs kinn a családi állapota, de tegnap ilyen üzenetek jelentek meg a falán:

1. barátnő: "A barátnőm pasija azt mondta, hogy ha ilyen levelet kapna, ő biztos felhívná 5 percen belül"

Rá kb. 3 órára:

2. barátnő: "hát gratula nektek :P ♥ (de titokban mindig az enyém maradsz :D)"

Ez a két sor arra utal, hogy hiába is szépítem, gyanús, hogy van barátja, tehát buktam az egészet ...

Ti már jártatok így? Ha mondjuk ez az egész váratott volna magára mondjuk 1 hetet már lehet másképp lenne minden ... Bár még nincs kinn semmi kapcsolatban, párja xy, vagy valami pasitól <3<3<3 stb. nem tudom ez jelenthet-e jót

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 23. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
és, nincs kint h kapcsolatban, akkor mi van? meg szivek pasiktól? szánalom. fogalmam sincs.
2012. jan. 23. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Velem olyan már volt,h már össze is jöttem kishijján nővel,és egyszer csak látom,h családi állapot kapcsolatban.(??? O_O) pedig ő nyomult rám,szal nem értem. mondjuk a facebook nem a hitelességéről híres. csomóan,főleg a csajok,mindenféle megtévesztő dolgokat írnak ki magukról...-.-...ezzel rendesen fel tudnak b*szni
2012. jan. 23. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Fuu nekem vagy ket eve volt, h elhivtam egy lanyt el is jott, de megkert h okosba, mert h nem reg szakitott az exevel, akit nagyon szerettek az anyjaek.

Igy is volt, elmentunk egy masik varosba vacsorazni majd volt egy kis oral:D

Hazajottem meg aznap este jott az sms, h vege, nem akar semmi tobbet.

Kb egy het mukva derult ki, h van csavoja:D

2012. jan. 23. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Mar mint, h az a csavo, mert nem is szakitottak.
2012. jan. 23. 19:03
 5/7 A kérdező kommentje:

1. hozzászóló: Köszönöm tartalmas és roppantul segítőkész válaszod ...

2. hozzászóló: Hát igen, sajnos már én is hallottam nem egy ilyet, de az az idegesítő, hogy nem tudom, hogy akkor most szabad vagy foglalt, mert ha szabad, tenném a dolgomat, így meg nyilván nem, legalább lenne kinn, hogy kapcsolatban és akkor legalább tudnám mi az ábra :S

3. hozzászóló: az meredek :D

2012. jan. 23. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Bizony volt... hajtottam egy csajra a volt osztályomból, jól elvoltunk, dumálgattunk, stb... aztán egyik reggel hasbarúgászszerűen ért a hír, hogy összejött a mellettem ülő sráccal, akivel jóban voltam... hát, nem volt könnyű feldolgozni, de azért a sors igazságot tett: hamar rájöttem, mennyire elhibázott lépés lett volna összejönnöm a csajjal.

Most egy olyan csajjal vagyok nagyon jóban, akinek van pasija XD

2012. jan. 23. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem sincs kiírva, mégis van párom :)
2012. jan. 23. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!