Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már kapcsolatod olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már kapcsolatod olyan fiúval, akivel egy iskolába jártatok? (Gimnázium. Szakközép)

Figyelt kérdés
Milyen volt?Milyenek voltak a tapasztalatok és felől az érdeklődés? :)
2011. dec. 1. 14:52
 1/8 A kérdező kommentje:
efelől*
2011. dec. 1. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
egyszer szakközepbe össze jöttem az ostalytarsammal,nagyon aranyos vicces srac!de nekem mindig az idösebb pasik jöttek be,nem pedig az en korosztalyom!aztan meg is bantam a dolgot.a fiu meg eretlen volt hozzam nagyon,es kb 2 hetig se tartott a jaras.en nekem nem jött be ez,de kinek mi tetszik!
2011. dec. 1. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, utána sokáig a legjobb barátok voltunk. Aztán felnőttünk, most már nagyon keveset beszélünk.
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem.
 5/8 anonim ***** válasza:
volt ilyen élményem. 10.be jöttünk össze, durván 2 hónapot voltunk együtt, azóta is hallgatom a haverjai cukkolását. hálisten az utolsó évet tapossuk :D
2011. dec. 1. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:

hát én anno szk-be össze jöttem egy sráccal...egy évvel volt felettem. Koleszos is voltam Ő meg helyi...

Nekem nagyon fojtogató volt az egész kapcsolat...mármint úgy értem hogy reggel együtt mentünk suliba...suli után tanszoba előtt végig vele "kellett" lennem (az elején még élveztem) tanszoba után kimenőig szint úgy...szünetekbe is...még a barátaimmal se beszélhettem mert pl volt olyan hogy beszélgettem a bnőmmel, feljött oda intett hogy menjek oda és így nem tudtam senkivel se lenni csak vele...

Őszintén szólva nem is bírtam sokáig mert úgy éreztem megfulladok annyira kisajátított...próbáltam vele beszélni hogy ez nekem nem oké, azt mondta változtat de nem jött össze...mikor szakítottam vele kb 1 hónap után, könyörgött hogy ne ne ne majd innentől más lesz de nem tudtam hinni neki mert már egy esélyt adtam rá hogy változtasson...és akkor megfogadtam soha többet nem jövök össze olyas valakivel akivel egy suliba járok :)

L21

2011. dec. 1. 15:47
 7/8 anonim válasza:
Igen, mi 14 hónapig voltunk együtt. És örültem, hogy suliba is látom, és tudok vele bezsélni szünetekbe.
2011. dec. 1. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem, de van egy osztálytársam, aki egy lassan 3 éve van együtt az egyik iskolatársunkkal.

Minden szünetben együtt vannak, együtt vannak sokszor suli után is.

Úgy 1 héten egyszer összevesznek, de ki is békülnek.

2012. szept. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!