Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társkereső oldalon jártatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon jártatok már így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én átlagos pasinak tartom magam, mégis társkereső oldalon csak olyanok találnak meg, akik egyáltalán nem jönnek be. Akik meg nekem tetszenének, azoknak én nem. Ez ilyen Murphy törvénye, vagy a nagy számok alapján egyszer összejön a kínálat a kereslettel? :-) Életben dettó ez van. Igaz szubjektív a dolog, de nem hinném, hogy extra elvárásaim lennének, de ha valaki nem szimpi, azzal már csak nem jövök össze azért csak, hogy legyen valaki.

2012. márc. 10. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Hehe ez általában így van, viszont nálam pl. nem tartott ez az állapot sokáig mert kevesebb mint egy éve kezdtem az internetes tàrskeresést, viszont nyáron találtam egy nagyn édes fiút, akiről egyből tudtam hogy más mint a többiek, és igaz hogy a mai napig nem sikerült komolyabb kapcsolatba lépnem vele, tudom hogy ő az aki kell nekem, mert mindenben egyezünk, és nem tudnék és nem is akarok nála jobbat keresni, úgyhogy azóta nem is keresgélek, mert tudom hogy van egy csomó szemêt ember fennt, és nem is akarok jobbat nála. Lehet hogy neked is egyszer jôn egy ilyen :) 17F
2012. márc. 10. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:

sajnos velem is ez van

a) aki tetszik annak nem jövök be pedig nem nagyok az elvárásaim nekem sem

b) van olyan akin mondjuk észreveszem , hogy nem a legszebb de viszont nagyon megkedvelem a személyiségét ( hát ekkor úgy pofára esek mint annak a rendje , a legszívtelenebb hárpia búvik elő az ilyen lányokból ... szerintem hatásos fegyver ellenük egy tükör )

a lényeg b -típus annak ellenére , hogy kedvesen közeledsz , kihasznál aztán durván eldob

c) olyan ronda , amilyet el sem tudsz képzelni , és nem tudod mit tegyél , hogy ne bánts meg

d) elég szép és ezt ki is használja , hogy kihasznájon

2012. márc. 10. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
1# Jól értem hogy homoszexuális vagy, vagy csak félreírás. (nem bántásból, nem vagyok homofób)
2012. márc. 10. 16:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha átlagosan nézel ki, akkor a csúnya lányokon kívül mást nem nagyon fogsz érdekelni soha. Örülj h nem vagy csúnya, akkor nem írna neked soha senki, még vissza se, ahogy nekem se pl.
2012. márc. 10. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát igen általában ez van. Én nő vagyok én is fent vagyok egy társkeresőn, velem meg már sokadjára történik meg, hogy napokig levelezünk, megbeszéljük a randit, és ezután a pasi eltűnik, soha nincs online, üzire nem válaszol, sőt olyan is volt aki törölte magát! Na ez milyen? Miért csinálják ezt a pasik? Beparáznak?
2012. márc. 10. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
3-as válaszoló igen az vagyok és semmi problémám nincs vele, és nem is szégyleem egyáltalán.
2012. márc. 10. 17:01
 7/11 anonim ***** válasza:
És mikor jöttél rá?
2012. márc. 10. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
1. perctől kezdve tudom amióta megszülettem, soha nem érdekeltek a lányok, de úgy konkrétan 12 éve koromban kezdtem foglalkozni azzal hogy tényleg az vagyok.
2012. márc. 10. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:

én többször is próbálkoztam már társkeresőn, de eddig teljes bukás, akkor már nagyobb az esély, hogy élőben találsz valakit

ráadásul élőben rögtön fel tudod mérni, hogy normális-e és nem későn derül ki.... :S

2012. márc. 10. 17:28
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, legalább nem vagyok egyedül a problémával. Azt, hogy átlagos kinézettel miért ne lehetne átlagos kinézetű lányt találni nem értem. Nem egy igen jó kinéző csajt látok olyan pasival, hogy kizártnak tartsam, hogy nem a pénzéért van vele. Mondjuk persze az a kapcsolat annyit is ér. Bár ezek szerint ez az egész felfelé kompatibilis: a csúnya lányok átlagos pasikra hajtanak, az átlagos lányok meg szép pasikra, a szép lányok meg talán pénzes pasikra. :-)

Az pedig, hogy miért tűnik el egy pasi a randi előtt végleg, az jó kérdés. Talán csak szórakozott, talán talált mást is így akarja egyértelműen jelezni, hogy nem keres már párt. Ettől függetlenül szerintem a lányok is megcsinálják ezt a pasikkal.

Lehet tényleg az élőbeni ismerkedést kéne preferálnom, csak hát a netes ismerkedés sok szempontól kényelmes. Igaz sok hátránya is van az élővel szemben, de hát nincsen rózsa tövis nélkül ugyebár...

2012. márc. 10. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!