Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás? Kérdés rövid, magyarázat lejjebb.
Direkt nem írom,hogy a nő vagy a férfi vagyok!
Szóval az történt,hogy egy lányt hazahozott egyik barátja,aki persze fiú,és ott fürdött nála,tudta,hogy ez a pasas nem nyúlna hozzá egy újjal se,mert a szakításuk után nagyon nagyon jó barátok maradtak,így szó nélkül le is vetkőzött előtte,úgy volt,hogy ott is alszik,de végül hazament!Eközben a pasija,otthon feküdt,de előtte 3 napig a srác nem kereste a nőt,vagy is mosolyszünet volt,amit a páros férfi tagja kezdeményezett!A páros női tagja,kereste a pasit,hogy menjen el érte,de a férfi utasította el,hogy ő nem megy el sehova se fekszik le aludni...
Szerintem pont hogy arról beszél, hogy már csak azért is nem neki adnának igazat...Nehogy már az is baj legyen hogy nem írta meg hogy ki ő. Tényleg nem ez a kérdés.Szörnyű mindenhol ez a rosszindulat :S....
A véleményemet már leírtam, a lány részéről ez ribanc dolog volt, de nem megcsalás.
Miért befolyásolná a kiíró személye, hogy mit mondunk? Figyelj, a pártatlanság érdekében megpróbálom beleképzelni magamat mindegyik szereplő helyébe.
El tudom képzelni, hogy összebalhézok a párommal, és ennek következményeként nem teszem meg azt a szívességet, hogy hazahozom a buliból/moziból/bibliaóráról, ahova nélkülem ment. Felnőtt ember (remélhetőleg), odafelé meg tudta oldani a saját közlekedését, visszafelé is menni fog.
El tudom képzelni azt is, hogy összebalhézok a párommal, és amikor nem hajlandó hazahozni a buliból/moziból/bibliaóráról, akkor egy barátomnál alszom, mert máshogy nem tudom megoldani.
Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy az illető barátom mellesleg az exem, és én előtte vetkőzöm le, akármilyen jó barátok maradtunk is. Eleve ha exről van szó, akkor nem alszom nála, hacsak nagyon nem muszáj (de nagyon muszájról szó se volt, hiszen végül mégsem aludtál nála), és akkor is a fürdőszobában vetkőzöm le, miután magamra csuktam az ajtót.
Végül pedig el tudom képzelni azt is, hogy az exem, akivel barátságos viszonyban vagyunk, bepróbálkozik nálam, én pedig, a jelenlegi pasijára való tekintettel, vagy csak azért, mert nem veszem jó néven, ha kicsinyes bosszújátékokra használnak, visszautasítom.
Tehát egyetlen ember van, akinek a cselekedetei nem férnek össze a morális elveimmel, az pedig a csaj.
Hogy megcsalás? Nos, láthatóan nem a csajon múlott, hogy nem történt semmi. Szóval megcsalási kísérlet.
A pasi helyében dobnám a csajt, az exet meg meghívnám egy sörre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!