Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, netán csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, netán csak egy olyan személynek hisz akit kihasználhat?

Figyelt kérdés
Egy lány akivel párszor találkoztam már, ismerem személyesen, kedvel engem és 2 napja szakított a barátjával.... ma kaptam a hírt hogy újra összejöttek, de a lány tudja hogy bejön nekem és hiába van újra palija, velem akar találkozni, viszont én nagyon szeretem de mit tegyek ha megint összejött a palijával?
2012. márc. 16. 14:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sztem hagyd
2012. márc. 16. 14:03
 2/12 anonim ***** válasza:

felétek is mindenkit palinak hívnak?-Tiszta Rrrrr! :D

Am igen, hagyd a fenébe!

2012. márc. 16. 14:06
 3/12 A kérdező kommentje:
és ha nem fogom bírni hagyni? minden reggel látom... együtt megyünk pl: suliba, és minden nap beszélgetünk, a barátja miattam lett féltékeny, ezért szakítottak, most találkoztam ma újra és most kaptam a hírt is....
2012. márc. 16. 14:07
 4/12 A kérdező kommentje:
találkoztak.
2012. márc. 16. 14:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Meg nem vagyok egy nagy Rómeó szal nagyon bejött a csaj meg minden de nem hiszem hogy eltom felejteni...
2012. márc. 16. 14:10
 6/12 anonim ***** válasza:

hát szeret tetszelegni és szereti a drámát maga körül ... szóval csak kihasznál ...

ha elég tökös vagy,akkor gyorsan kerítesz magadnak egy igazi barátnőd és azzal ficegsz majd a csaj előtt!

2012. márc. 16. 14:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Na igen de én azt akarom hogy velem legyen, ha kerítek valaki mást és előtte hencegnék vele tuti tönkretennék mindent ami eddig összejött :(
2012. márc. 16. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
ha jót akarsz magadnak tényleg hagyd :)
2012. márc. 16. 14:17
 9/12 A kérdező kommentje:
És az első adandó alkalommal, ha mondanám neki hogy döntse el mit akar szerintetek nemet mondana?
2012. márc. 16. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Figyelj mit veszíthetsz?

Mond el neki, hogy te szeretnél többet tőle és kész.

Fiatal vagy.Tedd már meg a lépést!!!!!!!

2012. márc. 16. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!