Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kívánja a szexet? L/18

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánja a szexet? L/18

Figyelt kérdés

Előre is kérek mindenkit aki ír hogy ne ítéljen el amiatt hogy nem vagyok egykorú a párommal.(köszi)

Na tehát. én 18éves vagyok a barátom 30as. 2és fél éve vagyunk együtt, 2évig semmi probléma nem volt a szexel odavoltunk egymásért meg minden. Én szexuálisan túlfűtöttebb vagyok mint Ő, de eddig megvoltunk. 1hónapja hogy munkahelyét otthagyta,azóta munkát keres ,otthon van lustálkodik(nem élünk együtt, de mostanában többet tartózkodom nála) tv-zik sörözik és hát akárhogy közeledek nem veszi a lapot, vagyis tudja hogy mit szeretnék, de mindig valami kifogással jön..késő van, álmos már, nincs kedve csak úgy, ne erről szóljon a kapcsolatunk stb..régebben csak hétvégén taliztunk (péntek,szombat éjszakát töltöttük együtt)

és mindig volt szex és megszoktam ezt. Most hogy többet vagyok ott heti3-4-5 napot, van amikor nemis szeretkezünk a héten:S most is másfél hete voltunk együtt már, de ma reggel próbálkozott végre, de elutasítottam, tudja meg milyen ez nekem amikor minden kezdeményezésemnél ezt kapom! Ötleteket várok mit csinálljak kedves párommal, mert nagyon szeretem őt, de borzalmasan hiányzik a szex VELE! :)

2009. jún. 11. 15:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%
30-as születésű? Viccet félretéve keress valakit aki korban jobban illik hozzád és ő majd olyan sokszor akarja, hogy neked meg attól megy el a kedved. Kérem a lepontozást!
2009. jún. 11. 15:36
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Ja és ez nem azt jelenti, hogy elítéllek.
2009. jún. 11. 15:36
 3/19 anonim válasza:
100%
Kérdésben a felelet. "Én szexuálisan túlfűtöttebb vagyok mint Ő". Előfordulhat, hogy egyszerűen nem kívánja és kész.
2009. jún. 11. 15:39
 4/19 A kérdező kommentje:
nem pontozok le senkit amúgy, a másik hogy a szexért nem akarom otthagyni mert lelkileg testileg szeretem Őt! Valami megoldást szeretnék, nem hogy mi miatt nem illünk össze...és eddig se voltunk egykorúak és mégis működött a szex, szóval nem a korkülönbség a baj.
2009. jún. 11. 15:41
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól vettem ki a leírásodból, és azóta van ez a probléma, mióta a párod otthagyta a munkahelyet, akkor valószínű az a probléma forrása. Esetleg mozduljatok ki, közös program, haverok, buli, fanta... de az, hogy te direkt visszautasítottad...hát,kicsit gyerekes... Egyáltalán beszéltetek már erről, hogy ez neked probléma?
2009. jún. 11. 15:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Vszínű hogy a mostani hangulata miatt van. Nincs munkája.. kellene keresni egy másikat... sokkal stresszesebb mint egyébként.

Nekem sincs annyira kedvem szexelni ha sok egyéb más probléma foglalkoztat. Szóval lehetséges hogy amint ezeket meg tudja oldani minden visszatér a régi kerékvágásba.

(Elsőnek: nem mindenre az a megoldás hogy elhagyod a másikat)

23f

2009. jún. 11. 15:44
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Előző válaszoló vagyok.

22/L 33/F

Különben megértem a problémád, mert nekünk az ELEJÉN volt ez a gondunk...rengeteget dolgozik a drágám, és néha csak bedől az ágyba, már alszik is... De azóta összecsiszolódtunk, többször említettem neki,hogy nekem sűrűbben kell szex. Azóta minden másnap akció van :)

2009. jún. 11. 15:46
 8/19 A kérdező kommentje:
köszi, hát igen énis gondoltam erre hogy a meló miatt...mondjuk ezt megérteném. beszéltünk erről sokszor de mindig vállvonogatás van és semmi értelmes válasz! és ez bosszant. mert ha azt mondaná hogy "drágám, majd ha nem leszek stresszes a munkahely miatt akkor nem lesz gáz.."vagy vlmi :S Amúgy lehet hogy gyerekes visszautasítani, de akkor a részéről is az, most nekem nem volt kedvem, nekem mindig kedvemnek kell lennie?
2009. jún. 11. 15:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, utolsó előtti válaszoló vok, csak közben kaptál még egy választ...
2009. jún. 11. 15:47
 10/19 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: jó nektek, nekünk az elején volt ez hogy semmi baj nem volt, mostmeg látod :( és hiába mondom vagy célzok rá nagyon erősen. mindig emiatt vannak a veszekedések is meg minden balhé. és olyan furcsa hogy eddig kívánt mostmeg nem? vagy mi a fene..már nemis értem:( olyan bonyolult a barátom :D
2009. jún. 11. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!