Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek zavarnia kéne? Túlságosan féltékeny vagyok?
Figyelt kérdés
A párommal pár hónapja vagyunk együtt, de már több,mint 1 éve szerelmesek vagyunk egymásba.Még csak egy szerelme volt rajtam kivül,aki még mindig a barátja és gyakran találkoznak is.A lány szimpatikus, de gyakran váltogatja a partnereit.A párommal szinte félszavakból megértik egymást(sokkal régebb óta ismerik egymást),néha azt érzem,hogy én alig ismerem,és nem hagy minket,nem hagyja ,hogy én is érvényesüljek,és csak azt akarja megmutatni,hogy ő mennyire ismeri,én pedig mennyire nem.Nagyon szeretem a páromat, de ő ezt sajnos nem látja,és szerintem nagyon zokon venné,ha azt mondanám,hogy ne találkozzanak.
N/18
2012. márc. 14. 23:33
11/11 anonim válasza:
mekkora baromság.. miért csalná meg????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!