Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek zavarnia kéne? Túlságosan féltékeny vagyok?
A párommal pár hónapja vagyunk együtt, de már több,mint 1 éve szerelmesek vagyunk egymásba.Még csak egy szerelme volt rajtam kivül,aki még mindig a barátja és gyakran találkoznak is.A lány szimpatikus, de gyakran váltogatja a partnereit.A párommal szinte félszavakból megértik egymást(sokkal régebb óta ismerik egymást),néha azt érzem,hogy én alig ismerem,és nem hagy minket,nem hagyja ,hogy én is érvényesüljek,és csak azt akarja megmutatni,hogy ő mennyire ismeri,én pedig mennyire nem.Nagyon szeretem a páromat, de ő ezt sajnos nem látja,és szerintem nagyon zokon venné,ha azt mondanám,hogy ne találkozzanak.
N/18
Ez az ultimátum azért egy kicsit húzós lenne, de persze azt sem hagyhatod annyiban, hogy a barátnője állandóan előtted villant, amivel egy kicsit "le is alacsonyít". Próbáld meg ezt a párod tudtára adni és megbeszélni vele a dolgot, de higgadtan. Add a tudtára, hogy ez nem féltékenység, csak egyszerűen zavaró a szituáció.
A másik alternatíva pedig (nem tudom, mennyire vagy jóban a párod exével), hogy magával a csajjal ülj le és egy ital mellett dumáljátok meg, hogy ez neked kellemetlen. Ha ezt választod, akkor viszont ügyelj rá, hogy ne legyél túlságosan felelősségre vonó!
Sok sikert! ;)
Ne találkozzatok hármasban!Sőt a csajt messziről kerüld el.Próbálj minél többet a pároddal csakis kettesben lenni!
Több közös programok,ilyesmik!
Én is ideges lennék amúgy a csajra a helyedben!Épp ezért ne találkozz vele...
eléggé egyszerű.
én ultimátum párti vagyok alapból,de persze vannak finomabb módszerek.
amikor ott a csaj és te tétlenül tűröd,ezzel mintegy engedélyt,jóváhagyást adsz a barátodnak az exel való jó viszony fent tartására.
legközelebb ha ez van,azonnal állj fel és kezdj el beszélgetni egy másik fiúval,másik társasággal.
ha nem kapcsol a fiúd 4-5 percen belül,akkor köszönj el,de szó nélkül is leléphetsz,csak úgy túl egyértelmű és megint az ex nyer.
szerintem a csaj nem a pasit akarja tőled,hanem szociálisan akar alázgatni,legyőzni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!