Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne ha holnaptól az összes férfi ugyanúgy viselkedne a párkapcsolatok terén mint a nő?
A kérdés elméleti jellegű. És azt szeretné bemutatani, megértetni a nőkkel, hogy mennyire nincs is rendjén amit ők csinálnak manapság a férfiakkal. Kicsit gondoljátok el normális ez?
Milyen változások történnének holnaptól?
1.Elvárnánk, hogy a nők kezdeményezzenek. Tehát mondjuk, holnaptól, az összes pasi arra várna, hogy a nő tegye meg az első lépést. És ha nem teszi meg, akkor azt mondanánk, hogy te nem is vagy igazi nő.
2.Elvárnánk, hogy az első randin a nő fizessen, természetesen neki is kéne meghívnia rá.
3.Elvárnánk, hogy ő kezdeményezze az első kézfogást, csókot, együttlétet stb.
4.Az egyik legfontosabb szempontja a férfiaknak párválasztásnál az egszisztencia (jó pénzügyi helyzet, márkás kocsi tulajdonlása, jó állás) lenne.
5.Ha a lányok elmennének egy diszkóba, akkor nekik kéne fizetni, a fiúknak meg ingyenes lenne. És mindig sokkal több lány lenne, mint fiú.
6.Férfinapon minden férfi elvárná, hogy felköszöntse a kedvese. A nőnap az meg csak úgy elméletileg létezne.
7.És ha valamelyik nőnek nem tetszene ez a rendszer akkor nyámnyilának bélyegeznénk, azt mondanánk, hogy neked soha nem lesz barátod, meg kéne változnod vagy örökre egyedül maradsz.
De amúgy... csak kérdés... ugye elvileg akkor én keresnék olyan csajt, akinek van pénze és mondjuk egy... BMW-je. "Szóval... ahhoz, hogy ilyen csajokat keressünk, az idősebb sunákat kell nézzük.
Csak egy elméleti kérdés: 20 évesen szexelnél egy 40 éves nővel,
vagy
40 évesen szexelnél egy 20 éves kis virgonc sunával?:D"
Nem nagyon :). De a nőknek viszont bejönnek az idősebb pasik. Szóval számukra ez csak jobb ha idősebb.
"Cserébe nekünk kellene szülni, meg elviselni a terhességet. Mi menstruálnánk, satöbbi...
Nem azért mondom hogy védjem a nöket, mert tényleg jogos a 2 pont, hogy ez igazságtalan, de azért vizsgáljuk meg akkor már rendesen..."
De akkor gondoljuk át. A menstruáció az nem egy olyan dolog amiért küzdeni, tenni kell valamit. Nem kell hozzá bátorság. Sőt akkor is megtörténik, ha a nő nem akarja. És lehet, hogy elviselném azt a 4-5 napot, meg egy életbe mondjuk 2 x a szülés fájdalmát is. De úgy igazán nem kéne tennem semmit.
"ez így elég egyoldalú... fel lehetne sorolni ilyen dolgokat nőoldalról is..."
Igen biztos van ilyen lista, de szerintem nincs olyan pontja mi azt mondja, hogy a nőnek is kell valamiért küzdenie. Vagy ha van mi az ?
Még 5-10 évig biztosan ez lesz ahogy leírtad, hátrányban vannak a férfiak, viszont ez átalakulóban van, és utána megváltozik.
Meg nem minden csaj ilyen, keress olyat aki tesz is a kapcsolatáért és nem neked kell midnent csinálni, ritka az ilyen tudom.
Nő vagyok de ezen elmosolyogtam magam. Egyet kell,hogy értsek. A nők részéről túl sok az elvárás a férfiak irányába. Rosszul vagyok az ilyen nőktől. Egyenjogúsítás aztán még mindig a nők seggét kell nyalni? Érzelmileg roncs nők döntik el,ki a férfi és ki nem?? Ezek csak manipulálnak,érzelmileg zsarolnak ám ha visszakapják lesz nemulass.(Kissé nőgyűlölő vagyok nő létemre de nem érdekel.)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!