Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátkoznátok egy biszex lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátkoznátok egy biszex lánnyal?

Figyelt kérdés

Mondjuk, van párom, de nem nagyon merem felvállalni a szexuális beállítottságomat, félek a megítélésektől, pedig nagyon szeretem a páromat. De nem ez a lényeg. Ti, ha megtudnátok, hogy egy barátotok, biszex, szívesen barátkoznátok vele? Fiúk és lányok válasza is jöhet. :)

24 N

2012. márc. 13. 16:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem muszáj. A saját magánügyed, nem kell tudniuk. Sokszor nem is nagyon tudják befogadni a dolgot, csak látszatra, belül azonban fel akarnának robbanni. De inkább kerülik a családi viszályt, jópofát vágnak hozzá. Inkább tartsd előttük titokban egy életre. "Amit nem tudsz, az nem fáj". Ha már megtudják, akkor fájni fog... Mindegy mi a reakció, legbelül akkor is fájni fog.
2012. márc. 14. 08:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Én is vonzódom a lányokhoz is, legalábbis úgy érzem... kapcsolatom még nem volt, de szeretném, hogy legyen. Én nem mondtam el még senkinek a barátaim és családom közül, egyszerűen nem merem. És tudom, hogy jobb is így titokban.

19L

2012. márc. 16. 16:15
 23/23 anonim ***** válasza:

Holdfényes estét!

Én sem reklámozom, de nem is hazudok!

Anyum sejti hogy nem vagyok normális.. de már rég nem lakom otthon így lehet azóta azt hiszi megjavultam. Baráti/Melóhelyi beszélgetéseimből kiderülhet... ha olyan a téma.. nyilván nem kezdek el erről beszélgetni csak úgy mert unatkozom

Akik tőlem megtudták eddig jól fogadták... bár a képmutatásra nyugodtan számíthatsz, és persze arra is hogy lesz reklámozód :S

Nemrég váltottam munkahelyet(többünket vettek fel) az egyik leányzó kb 2 hét után kijelentette biségét, egy melegek elítélésén tanácskozó társaságban, természetesen nem győzte meg őket, s mint futótűz terjedt hogy ő Bi, én jobbnak láttam kimaradni a beszélgetésből. -ezzel nem elriasztani akarlak- néhány hónap múlva abból a társaságból beszéltem pár arccal hogy am nálam is mizu. Tőlem felcsillanó érdeklődéssel várták a storykat és mutatták azt hogy mennyire bejön nekik a dolog, mikor a másik lányt meg össze vissza fikázták a háta mögött.

2012. márc. 21. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!