Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátkoznátok egy biszex lánnyal?
Mondjuk, van párom, de nem nagyon merem felvállalni a szexuális beállítottságomat, félek a megítélésektől, pedig nagyon szeretem a páromat. De nem ez a lényeg. Ti, ha megtudnátok, hogy egy barátotok, biszex, szívesen barátkoznátok vele? Fiúk és lányok válasza is jöhet. :)
24 N
Én is vonzódom a lányokhoz is, legalábbis úgy érzem... kapcsolatom még nem volt, de szeretném, hogy legyen. Én nem mondtam el még senkinek a barátaim és családom közül, egyszerűen nem merem. És tudom, hogy jobb is így titokban.
19L
Holdfényes estét!
Én sem reklámozom, de nem is hazudok!
Anyum sejti hogy nem vagyok normális.. de már rég nem lakom otthon így lehet azóta azt hiszi megjavultam. Baráti/Melóhelyi beszélgetéseimből kiderülhet... ha olyan a téma.. nyilván nem kezdek el erről beszélgetni csak úgy mert unatkozom
Akik tőlem megtudták eddig jól fogadták... bár a képmutatásra nyugodtan számíthatsz, és persze arra is hogy lesz reklámozód :S
Nemrég váltottam munkahelyet(többünket vettek fel) az egyik leányzó kb 2 hét után kijelentette biségét, egy melegek elítélésén tanácskozó társaságban, természetesen nem győzte meg őket, s mint futótűz terjedt hogy ő Bi, én jobbnak láttam kimaradni a beszélgetésből. -ezzel nem elriasztani akarlak- néhány hónap múlva abból a társaságból beszéltem pár arccal hogy am nálam is mizu. Tőlem felcsillanó érdeklődéssel várták a storykat és mutatták azt hogy mennyire bejön nekik a dolog, mikor a másik lányt meg össze vissza fikázták a háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!