Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátkoznátok egy biszex lánnyal?
Mondjuk, van párom, de nem nagyon merem felvállalni a szexuális beállítottságomat, félek a megítélésektől, pedig nagyon szeretem a páromat. De nem ez a lényeg. Ti, ha megtudnátok, hogy egy barátotok, biszex, szívesen barátkoznátok vele? Fiúk és lányok válasza is jöhet. :)
24 N
Különösebben nem zavarna csak akkor ha adna rá okot...
De ez normál esetben is zavarna ez /ha nem az/
a 16:55-ösnek igaza van! :)
"a nőknél ez sokkal jobban tolerálható"
amúgy meg! azok a pasik akadnának ki ezen, főleg ha nem is akarnál tőlük semmi mást csak szexet, mert nekik tetszettél és összejöttek volna veled párkapcsolatba...
mondhatjuk ugy is h sokan féltékenyek lennének rád még ha egy lányra is lennének azok akkro is..
Engem abszolút nem zavarna, ha az egyik barátom biszexuális, vagy akár homoszexuális lenne. Nem a szexualitása alapján ítélek meg egy embert, hanem a személyisége alapján :)
20/L
ma 17:05!
de gondolom egy biszexuális pasi nem lenne a párod..(gondolom ezt a kijelentésedet csak barátra érted)
Igen, barátkoznék vele. Én hetero vagyok, de eléggé toleráns vagyok az ilyesmivel kapcsolatban. A csajom is biszex és nyugodtan élvezheti a másik nem gyönyöreit mellettem. A másik, hogy a biszex lányok sokkal belevalóbbak és én jobban élvezem a társaságukat.
24F
A kérdezőnek:
Én is biszexuális vagyok, de nem merném elmondani senkinek sem, szüleimnek meg főleg nem. 3 ember tudja, az éppen elég. "Amit nem tudsz az nem fáj" elven vagyok. Inkább tartom titokban, minthogy a hátam mögött sunyizzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!