Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátkoznátok egy biszex lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátkoznátok egy biszex lánnyal?

Figyelt kérdés

Mondjuk, van párom, de nem nagyon merem felvállalni a szexuális beállítottságomat, félek a megítélésektől, pedig nagyon szeretem a páromat. De nem ez a lényeg. Ti, ha megtudnátok, hogy egy barátotok, biszex, szívesen barátkoznátok vele? Fiúk és lányok válasza is jöhet. :)

24 N

2012. márc. 13. 16:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Különösebben nem zavarna csak akkor ha adna rá okot...

De ez normál esetben is zavarna ez /ha nem az/

2012. márc. 13. 16:55
 12/23 anonim ***** válasza:

a 16:55-ösnek igaza van! :)

"a nőknél ez sokkal jobban tolerálható"

amúgy meg! azok a pasik akadnának ki ezen, főleg ha nem is akarnál tőlük semmi mást csak szexet, mert nekik tetszettél és összejöttek volna veled párkapcsolatba...

mondhatjuk ugy is h sokan féltékenyek lennének rád még ha egy lányra is lennének azok akkro is..

2012. márc. 13. 17:03
 13/23 anonim ***** válasza:

Engem abszolút nem zavarna, ha az egyik barátom biszexuális, vagy akár homoszexuális lenne. Nem a szexualitása alapján ítélek meg egy embert, hanem a személyisége alapján :)

20/L

2012. márc. 13. 17:05
 14/23 anonim ***** válasza:

ma 17:05!

de gondolom egy biszexuális pasi nem lenne a párod..(gondolom ezt a kijelentésedet csak barátra érted)

2012. márc. 13. 17:11
 15/23 anonim ***** válasza:

Igen, barátkoznék vele. Én hetero vagyok, de eléggé toleráns vagyok az ilyesmivel kapcsolatban. A csajom is biszex és nyugodtan élvezheti a másik nem gyönyöreit mellettem. A másik, hogy a biszex lányok sokkal belevalóbbak és én jobban élvezem a társaságukat.

24F

2012. márc. 13. 17:19
 16/23 anonim ***** válasza:
Lányoknál/nőknél teljes mértékben elfogadom, nem zavar, ha a saját neméhez vonzódik. Kérdező, ismerkedsz akár innen is valakivel? Hátha a közelben lakunk.:) 21/F
2012. márc. 13. 20:02
 17/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, maximum barátként ismerkedek mindenhol, mert komoly kapcsolatom van, és hűséges vagyok. :)
2012. márc. 13. 21:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Igen, tudok róla. Én is csak barátként gondoltam. :)
2012. márc. 13. 21:13
 19/23 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek:

Én is biszexuális vagyok, de nem merném elmondani senkinek sem, szüleimnek meg főleg nem. 3 ember tudja, az éppen elég. "Amit nem tudsz az nem fáj" elven vagyok. Inkább tartom titokban, minthogy a hátam mögött sunyizzanak.

2012. márc. 13. 21:23
 20/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, én se merem híresztelni. Néhány ember tudja, akik amúgy nem állnak hozzám közel, ilyen netes ismerősök... a szüleim nekem se tudják, és nem is nagyon szándékozom elmondani, amíg nem muszáj.
2012. márc. 13. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!