Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félénk vagyok, de szeretem a párom. Mi tévő legyek?
Nem olyan választ szeretnék, hogy ha igazán szeretném, akkor megváltoznék. Nagyon félénk vagyok a kapcsolatunkban, amikor puszit akar adni, elfordítom a fejem, mert félek.. De utána persze mindig mondom neki, hogy szeretem őt, de nagyon félénk vagyok. Amikor megfogja a kezem.. nagyon imádom a közelségét, az ölelését, mindenét imádom. Mégis, amikor megfogja a kezem, az olyan..túlzottan zavarba ejtő.
Én is ki akarom neki mutatni, hogy szeretem. Szavakban mindig elmondom, de tettekben nem igazán merek mást, csak ölelést. Mi tévő legyek? Valami tippek?
("Kezdő" vagyok még a párkapcsolatokban. Ő az első barátom. 15 éves, lány vagyok.)
Nem, nem egy iskolába járunk. De a sulijaink egy városban vannak. Egy városban is lakunk.
Ha épp nincs sok tanulnivalónk, akkor iskola után találkozunk.
Aranyosak? Szerintem is. Tetszik, ahogy próbál "feloldani". Érezni, hogy szeret.
"Tök "véletlen" mi?" - Igen. Ha megnézed, a kor, meg az iskola nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!