Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leghülyébb duma megcsalásnál?
Figyelt kérdés
Sajátot, és mástól hallottat is lehet mondani. Kétszer ugyanazt ne írjátok le, és csak az írjon aki a kérdésre válaszol, és értelmeset tud. Minél többet írsz annál jobb2012. márc. 12. 17:01
12/12 anonim válasza:
Amiket én hallottam / láttam eddig bestof:
- "megérdemelted, amiért nem voltál hajlandó..." (és akkor itt be lehet helyettesíteni mindenféle baromsággal, hogy "csokit hozni tegnap" meg "eljönni velem moziba")
- "ha engedted volna az anált / hozhattunk volna egy harmadikat, akkor nem mentem volna félre" (mintha nem lehetne szakítani, és aztán keresni olyat, akinek ez oké)
- "most a szemednek hiszel, vagy nekem?"
- "te sokkal gázabb vagy, mert kutattál a telefonomban"
- "te előttem 3 férfival szexeltél, nekem meg te voltál az első, így igazságos"
- "véletlen történt"
- "mi férfiak erre vagyunk kódolva"
- "de hát annyira kedves volt, valamivel viszonoznom kellett"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!