Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítani fog?
14 éves fiúval pár hónapja járunk és nagyon szeretem, de kezdem úgy érezni, hogy ő nem... Msn-en, Fb-n jó ha visszaír 10percenként, de van, hogy nem is ír vissza. Régebben egyből visszaírt. Ma suliba odamentem hozzá, átöleltem... Ő alig ért hozzám és azt mondta h : Mondjad... és ott hagyott...:/ Pénteken nála voltam és semmi baja nem volt: csókolóztunk, ölelgetett meg szinte végig velem volt (úgy hogy ott voltak haverjai). De van egy bátyja, aki van, hogy a barátom nevébe irogat nekem .. és a pasim ez ellen nem tesz semmit.:SSS Eddig a srácnak csak egy barátnője volt, mert nem igazán akart csajt... Szerintem tapasztalatlan ... De én nem akarom elveszíteni... Mit kéne tennem? :\
15/L
Talán beszélj vele erről, ha nem mered, akkor ennyi vagy te is...
20/L
Semmit, maradj olyan, amilyen vagy, természetes, normális. Ha így nem kellesz neki, akkor jobbat érdemelsz, ennyi.
Ne akarj soha másnak megfelelni, főleg egy kapcsolat elején.
Hát sok kapcsolat végződik úgy, a mai világban(a környezetemben is) Hogy úgy ér véget egy kapcsolat, hogy megszűnnek az érzelmek, és nem szólnak egymásnak...
Én amikor szakítottam szintén egy ilyen okból a barátnőmmel, akkor odamentem hozzá és megbeszéltük.
Azóta neki is volt(van) barátja, és nekem is volt barátnőm...
A legegyszerűbb lenne ha leülnétek és megbeszélnétek,
Nyugodtan, de ha már komolyan nem érez semmit, akkor ne erőltessétek ezt a kapcsolatot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!