Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ilyen ridegek az emberek?
2. vagyok
Jó, akkor minden pesti egy pöts, én meg hazudok... most nem tudom mit mondjátok, hogy nem úgy van, ahogy állítom. O.o ??
Nyilván sok a gyökér, de ez egy nagyváros, a főváros, persze, hogy több ember esetén több baromba botlasz, de ettől még miért ne lehetnének olyan emberek is, mint én?
Meg felszínes kapcsolataink vannak. Hát kösz, hogy ledegradálod a párkapcsolatom, nyilván 3 év az felszínes hülyeség, csak azért mert pestiek vagyunk, valszeg nincs komoly szándékunk egymással, a barátaim is csak úgy dekorációnak vannak... :D
Jó, ezzel én nem szállok vitába, mert értelmetlen. Ha nem akarjátok, ne higgyjétek el, de nem minden pesti ilyen...
Kedves második válaszoló! Ha jobban elolvasod a válaszomat, és egy kicsit esetleg oda is figyelsz, akkor észrevetted volna, hogy a végére ezt írtam: "tisztelet a kivételnek". Ha ilyen jól működő párkapcsolatod van, akkor te is a kivételek közé tartozol.
De ezzel a stílussal sajnos a kérdező ill. a többi válaszoló véleményét támasztod alá.
A negyedik válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!