Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a helyzet nagyon speciális, mit lehet tenni?
nyomozó!
csináld azt mint Colin Firth amikor a nem tudom milyen származású csaj után ment az Igazából szerelem c. filmben :D
sajnos Mongóliában keveseknek van internetük, facebook-on sem találtam meg, meg ha a telszáma meglenne, azt sem hiszem, h tudja ott használni.
3.-nak: igazából szeretném azt gondolni, hogy nem szeretett, mert kevésbé fájna. de ő egy nagyon félénk lány volt. vagy ha nagyon félénk és azt hiszi, hogy én nem szeretem akkor is odajött volna hozzám és megadta volna az elérhetőségét?
Szia!
- Csak jóban volt pár emberrel, kérdezd meg tudják-e a számát?
- A munkahely tuti tudja, kérdés mivel tudod elérni, hogy meg is adják?
- Ha nem marad más, elmennék oda, ahol élt, és megkérdezném vagy a főbérlőt, vagy az ott maradt albérlő társait.
Ami tuti, hogy a munkahely tudta, érd el, hogy megkapd!
23/N
11:44-es vagyok, eszembe jutott pár őrültség még:
Neten rendelj telefonkönyvet, ami országos (Mongólia)
A nevét csak tudtad. Némi idődbe és pénzedbe fog kerülni, de így ha felhívod és kérdzősködsz talán rá találsz.
VAGY
Neten keress mongóliában lakó személyt, aki rugalmas és bele menne aba, hogy segítsen neked megtalálni.
23/N
A helyesírásért bocs, most látom kimaradt betű :)
23/N
23/N
köszi a választ, én is ezekre gondoltam.
ezeken kivül azt hiszem már csak reménykedni tudok, de kicsi az esély :(
jók az ötleteid, köszi.
megpróbálok mindent.
Na hajrá akkor, ne add fel!
Nem tudod Mongóliában hol élt? Sokat segítene.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!