Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az új pasim mindennap felhív, akkor szeret?

Figyelt kérdés
Ez biztos jele annak hogy fontos vagyok neki? Vagy ne vegyem annak?
2009. jún. 10. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezzel palástolja hogy megcsal.
2009. jún. 10. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:

:D

Jó,tudom,hülye a kérdés,csak még mindig nem merem elhinni...olyan rég vágytam már erre.

szóval amikor beszélünk,akkor nem mondja hogy szeretlek vagy hiányzol,viszont mindennap hív.Akkor megnyugodhatok?

2009. jún. 10. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg inkább ellenőrizni akar, hogy nincs-e más pasi a közeledben. Ezzel akarja mutogatni, hogy te az ő tulajdona vagy! :D Na, ez csak a poén része volt, most jön az igazi válasz:

persze hogy szeret, he nem szeretne, nem hívna minden nap! hiányzol neki!

2009. jún. 10. 18:23
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2009. jún. 10. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Tényleg hülye kérdés, már bocs. Ez kb olyan, h a barátnőmön ma kék tanga volt, szeret? :D

Amúgy ezeket a jeleket felejtsétek már el, mi nem küldünk jeleket és nem is értjük, sőt, még a filmet sem szerettük!

2009. jún. 10. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó: tetszett :D Na, ezért bírom én a srácokat! :)

A lányok tudnak kombinálni... Más egyebet nem igazán... :)

Őszintén, te fölhívnál valakit, akire nem vagy kíváncsi? Ugye hogy ugye? :D

Szóval MERJ BOLDOG LENNI! :)

2009. jún. 10. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Összeesküvőselméletest játszol? A mindennapi telefonálás tök jó, csak ha szegény mondjuk egy nap nem fog hívni, akkor ne kezdj aggódni, hogy megcsal-e? Azért hív, mert jólesik neki, oszt ennyi. Ne komplikáld túl a dolgot, csak örülj.
2009. jún. 10. 21:36
 8/8 A kérdező kommentje:

ok,köszi mindenkinek,megpróbálom tényleg elhinni! Csak kissé önbizalomhiányos vagyok sajna...:(

mégegyszer köszi!

2009. jún. 11. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!