Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindennap beszéltek a barátotokkal/bartánőtökkel?
Sajna még nem lakunk együtt, úgyhogy van, amikor csak telon beszélünk. Napi 30 perc-2 óra. De ha röviden is, de 1-2 óránként hívjuk egymást. Szóval mondhatni folyamatos kapcsolatban vagyunk.
Miről? Hm...bármiről, mindenről. Van amikor csak fecsegünk és van amikor belemegyünk komoly témákba. Ilyesmik.
22N és 29F
Mi sem élünk együtt, így azokon a napokon, mikor nem találkozunk, a nap végén elmeséljük egymásnak a napunkat- ez kb egy óra (ingyen telefonálunk). Ezen kívül minden ébredésnél felhívjuk egymást, és minden lefekvéskor jó éjszakát kívánunk. Ehhez jön hozzá, hogy még napi 3-4szer biztos felhívjuk egymást valami aprósággal. Ha találkozunk egy nap, a reggeli- esti telefon akkor se marad el, és a napi 1-2 hívás sem. Hogy miről beszélünk? Mindenről :D Van, hogy azzal hív fel a barátom, hogy milyen finom ebédet evett, én meg van, hogy azzal, hogy milyen hülyén kinéző embert láttam. Mindenféle apróságról tudunk beszélni, és ha nincs lehetőség élőben, akkor a komolyabb dolgokat is megbeszéljük. Jah igen, chatelni is szoktunk kicsit gtalkon, ha pl egyszerre olvassuk a leveleinket, és meglátjuk, hogy fenn van a másik, akkor ráírunk egymásra egy- két <3-t, puszit, meg hogy mizujs. :D Amúgy 3,5 éve vagyunk együtt.
20/L- 22/F
Igen.
Hétvégén találkozunk, hétközben skype. Napi legalább fél-2 óra között szokott lenni.
Ha nem tudunk skypeon beszélni nagyon hiányoljuk a másikat.
Hogy miről... Hát elmesélünk bármi érdekeset ami aznap történt, és ha ezzel kapcsolatban feljön vmi akkor arról.
nem. napi 2-3 sms, ha 3-4 napig nem találkozunk akk 1szer általában telefonalunk is vmelyik köztes nap. nincs egyikünknek se annyi pénze hogy órákat telefonálgassunk.
21/f ő 19
Nem feltétlenül. Ha iskolai dolga van, beletemetkezik a tanulásba, vagy én, akkor kibírjuk a 2-3 napot.
Hamarosan összeköltözünk, akkor meglesz a mindennap.
Egyébként bármiről beszélgetünk. Arról, hogy mi legyen az ebéd itt-ott, hova menjünk kirándulni legközelebb, milyen volt a napunk, kikkel találkoztunk, stb. Sokszor a véleményünket, világnézetünket is megosztjuk. Részben különbözik, de jól van ez így, nem szoktunk miatta veszekedni. Szexről is beszélgetünk, ki mit (nem) szeretne, hogy érzi jól magát.
Többnyire élőben, szemtől-szembe vagy MSN-en beszélgettünk, mert így ingyenes. Élőben változó, de az MSN az 1-2 óra, vagy megszakításokkal bármennyi. Hívni csak akkor szoktuk egymást, amikor tudjuk, hogy egyikőnk pl. úton van és nincs internetközelben, akkor gyorsan elintézzük, hol találkozzunk, nem kezdünk el eszmecserélni, stb. Ez max. 3 perc.
Inkább SMS-t küldök, kapok, ha gyors infócsere kell. A többi élőben megy.
Mi lassan 2 éve vagyunk együtt, de még egyetlen nap sem telt el úgy, hogy valamilyen formában ne beszéltünk volna.
Ha mást nem is, de ha egyikünk későn ér haza és fáradt, akkor annyit telefonon/msn-en, hogy "hazaértem, jól vagyok, most lefekszem, szeretlek".
Nem tudom elképzelni, hogy együtt vagyok valakivel és akár 1 napig ne beszéljünk, nem is értem az olyan kapcsolatokat, ahol napok telnek el kommunikáció nélkül.
Egy sms sem nagy dolog, ha másra nincs lehetőség.
Amúgy, hogy naponta mennyit beszélünk változó (függ attól, kinek mennyi elfoglaltsága van, ki milyen fáradt, na meg a kedvtől), van, hogy többször is beszélünk, van hogy csak este (de általában napközben 1-2-szer telefonon és este msn-en).
A téma, hát, mindenről, ami éppen eszünkbe jut :).
23/L-31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!