Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá, hogy csókolozzon velem a párja mellet? 19/f
Mármint nem csak csókról van szó a lényege annyi, hogy az miatt nem fekszik le velem mert van barátja, és az miatt nem akar megcsókolni mert van barátja és ez engem zavar mert megcsókolni is meg akarom és megdugni is.
Már próbáltam mindent nála, hogy ne legyen hűséges de nem nagyon akar megtörni max egy pici változást látok rajta...
A lényeg annyi ,hogy elkéne vele érnem egy csókolozdis szinten , ami csak így hobbiként űznénk kooperatívan, utánna szinten tartani majd fejleszteni , hogy megdughassam.....
Tehát ti milyen szöveggel vennétek rá ,hogy csókolozzon veletek egy ilyen helyzetben lévő egyén..nem gyerek válaszokat várok mert már mondtam neki mindent majdnem"
Hogy attól , hogy hozzám ér az ajka attól még nem változik meg semmi" stb...kösz előre is.
:D:D úristen ti most a saját életeteket írjátok ide? 2 éve edzek nem vagyok szerintem zsíros.
De ugye nem látjátok az embert de ti már tudjátok mivan. És amúgymeg nem nagyon kell háborgatnom a párost mert a lány nyitott felém.
WoWos az:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!