Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá, hogy csókolozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá, hogy csókolozzon velem a párja mellet? 19/f

Figyelt kérdés

Mármint nem csak csókról van szó a lényege annyi, hogy az miatt nem fekszik le velem mert van barátja, és az miatt nem akar megcsókolni mert van barátja és ez engem zavar mert megcsókolni is meg akarom és megdugni is.

Már próbáltam mindent nála, hogy ne legyen hűséges de nem nagyon akar megtörni max egy pici változást látok rajta...

A lényeg annyi ,hogy elkéne vele érnem egy csókolozdis szinten , ami csak így hobbiként űznénk kooperatívan, utánna szinten tartani majd fejleszteni , hogy megdughassam.....

Tehát ti milyen szöveggel vennétek rá ,hogy csókolozzon veletek egy ilyen helyzetben lévő egyén..nem gyerek válaszokat várok mert már mondtam neki mindent majdnem"

Hogy attól , hogy hozzám ér az ajka attól még nem változik meg semmi" stb...kösz előre is.

2012. márc. 11. 18:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hát skac, nekem nincsenek problémáim a magasságommal, és az edzésmódommal sem. 3 éve edzek edzőteremben, natural vagyok, és emellett thai-boxolok is 5 éve, nem hiszem, hogy sokat árthatnál.

És pont abból indultam ki, hogy 204 centiméter magasan 3 éves edzésmúlttal, tökéletes edzéssel, kajával, szálkásan 95 kiló vagyok. A cigányok többnyire genetikailag alacsonyabbak, mint az átlag emberek, és a hozzászólásodat látva nem hiszem, hogy precízen, a tápanyagokat számolva étkezel. Emellett el kell, hogy keserítselek, a mell-bicepsz edzéssel nem fogsz fejlődni. Szóval ezekből a tényekből kiindulva valószínűleg zabálsz vmi szart, behízol, és büszke vagy magadra, hogy te bizony kigyúrt vagy, és a többi gádzsó tisztel ezért.

Sajnálom, hogy nekem kell felvilágosítani téged, de ez nem menő, nem kigyúrt, hanem szánalmas, és kövér:

[link]

2012. márc. 11. 19:53
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogy te mekkora egy szánalmas alak vagy. Ilyenkor sajnálom, hogy a légzés nincs kapcsolatban egy minimum IQ-szinttel. Undorító. Egy kevés ésszel is rendelkező lány akkor sem akarna tőled semmit, ha nem lenne párja, nemhogy még egy jól működő kapcsolatot feladjon azért, hogy egy magadfajta tajparaszt megdugja. Hihetetlen, hogy egyesek mekkora egomajmok.

23L

2012. márc. 11. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!