Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti nektek ez hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nektek ez hogyan esne? (tovább alul) 15/L

Figyelt kérdés

Ma a pasimnak lett 3600-ftja, és haza jött és mondta hogy venni kellene nekem parfümöt. Nem szóltam semmit, azt hittem hogy ha most el megyünk a Spar -ba akkor kapok egyet(Ugyanis készültünk oda). Kocsival mentünk és be ment tankolni, és én szoktam fizetni. Meg kérdeztem hogy mennyiért szeretne tankolni és erre rá vágja hogy 3600-ftért. Egyből el ment a kedvem,most nem azért mert kényes vagyok hanem azért mert akkor itthon minek mondta hogy venni kéne parfümöt. Azóta is szar kedvem van... most meg el ment focizni.... nem tudom hogy mit csináljak de nagyon szarul esett.. :( tisztára le vagyok hangolva.

Minek mond olyat amit úgyse tart be.. Úgy érzem hogy a kocsi többet jelent mint én, mert ez már nem az első eset. :( :(((( PLS!!! SOS.

2012. márc. 11. 15:48
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Tinektek*
2012. márc. 11. 15:49
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan az a bajod, hogy nem kaptál parfümöt? Lehet nem a 3600 forintját akarta parfümre költeni neked, hanem csak úgy mondta, hogy majd venni kéne. Ebből egyébként az sem egyértelmű szerintem, hogy Ő akar venni neked. Lehet arra célozgatott, hogy vehetnél egyet, hogy jobb illatod legyen, vagy nem tudom. Komolyan, ha most emiatt vagy kibukva, akkor meg is érdemled.
2012. márc. 11. 15:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
most mi is a bajod? h nem vesz neked parfümöt? nekem sose vett senki és nem esik sz@rul. 3600ért milyet akarsz mégis???? ez neked elvásárás vagy mivan 21L
2012. márc. 11. 15:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen együtt laksz a "pasiddal" ?
2012. márc. 11. 15:54
 5/20 A kérdező kommentje:
nem nem elvárás, csak szarul esik.. nem tudom miért... nem azon a parfümön van a hangsúly.. hanem azon hogy nem szeretem ha olyat mondanak amit később nem tartanak be.. van parfümöm szóval nem arra célzott hogy vegyek magamnak.. nem tudom hogy most ennem mért kell a rossz oldalát nézni. Nem azon a Ku*va parfümön van a hangsúly... -.- utálom ha mondanak valamit és nem tartják be...
2012. márc. 11. 15:57
 6/20 A kérdező kommentje:
nem lakok vele együtt csak itt vagyok nála hétvégén..
2012. márc. 11. 15:57
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát a pasidnak igenis igaza van, ha parfüm nélkül is megdughat, akkor meg minek venni?? Így jár az, aki pénzes pasira vágyik, én sem vennék neked semmit, te kis ribi:DD
2012. márc. 11. 16:00
 8/20 A kérdező kommentje:
Elsőnek is Anyád a Ribi el mondom neked!!! És egyáltalán nem vágyok pénzes pasira!!! Ha nem tudsz értelmes választ adni akkor oltsd el magad!!! Kösz... hül*e Bu*ii... -.-"""
2012. márc. 11. 16:01
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Nahát, nahát, nem elég, hogy ribi, még szemtelen is a kis csitri. Menj inkább játssz a Barbie babáddal, a pasizással még ráérsz. Menj inkább dubajozni, akkor nem szorulnál a pasidra:DD
2012. márc. 11. 16:04
 10/20 A kérdező kommentje:
Menyen anyád!!! Jahh bocsi már ott van most is... -.-"
2012. márc. 11. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!