Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, valaki segítsen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon megtetszett nekem. Az érzések kölcsönösek. Nagyon sok minden közös bennünk, rengeteg olyan dolog van, amit közösen csinálunk. Az utóbbi napokban egyre közelebb kerültünk egymáshoz ( még nem történt semmi, de a beszélgetések egyre inkább kiesnek a "csak barátok" körből). Viszont történt valami, eddig nem kérdeztük egymástól a korunkat. Kiderült, hogy ő 16 éves. Teljesen ledöbbentem, mert mind külsőleg, mind belsőleg sokkal érettebb. Fogalmam sincs mit tegyek. Az biztos, hogy nagyon szívesen járnék vele, de 5 év van köztünk... :( Kérlek normális válaszokat írjatok, így is meg vagyok törve lelkileg. :(2012. márc. 10. 18:41
11/14 anonim válasza:
Sztem a szülei vmi ilyesmit fognak reagálni: "Fuh fiam felszedtél egy 21 éves nőt, te mekkora ász vagy! Ez az én fiam!" :D
12/14 A kérdező kommentje:
.... hát kötve hiszem, de legyen igazad :D
2012. márc. 10. 19:30
13/14 anonim válasza:
Én nem mennék bele..s épp azért nem ,amit valaki irt is,hogy Te lennél az első kapcsolata valószinűleg (sexuálisan biztos) és egy időután hajtaná a kiváncsiság más láynokhoz..jó garancia persze semmire nincs..tehát akár még müködhet is..de pls nekem pont 2hete volt egy hasonló kapcsolatomnak vége..szóval tapsztalat..srác 21volt én 24vagyok...sexuálisan első kapcsolata voltam,aztán elhagyott egy másik lányért..én nem ajánlom...nagyon nem..
14/14 A kérdező kommentje:
A mi vallásunk szerint tiltott a házasság előtti szex, szóval ez nem lesz. Amúgy összejöttünk. :)
2012. márc. 15. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!