Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer mindenkit visszautasitanak! Te hogy elted meg?
Engem még nem utasított vissza soha senki, épp ezért nem kezdeményezek, még barátnőm sem volt, de ilyen áron, hogy valaki visszautasítson nem fogok kezdeményezni soha, engem az sem érdekel ha nem lesz soha senkim csak ne utasítsanak el, mert azt utálom, porig alázó, azt jelenti, hogy értéktelen ember vagyok, nem érdemlek barátnőt, nem érek semmit.
A lányokat nem is éri visszautasítás mivel soha nem kezdeményeznek, hanem náluk kezdeményeznek, ők adják a visszautasítást, a lányok aláznak, törik össze a szíveket, amitől a férfiak egyre kevésbé fognak kezdeményezni aztán a nők sírnak, hogy nem kezdeményez senki, hát tessék.
14/15:
Én is lány vagyok, csak ezen a nyáron kétszer ráztak le úgy, hogy a fiúk kezdeményeztek... Szóval nehogy azt hidd, ha valakinek van két melle és hosszú haja, azt nem utasítják vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!