Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mit csináljak? Hogyan lehetne bevágódni nála?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel kavartam már, de nem jöttünk össze komolyabban, mert nem jön ki velem valamiért. Állandóan olyanokat hallok vissza, mintha csak a "képzelete" lennék. Nagyon bejön nekem a lány össze szeretnék vele jönni. Hogyan lehetne bevágódni nála? Eddigi találkozóinkon kedves figyelmes voltam vele próbáltam a legjobb formámat hozni. Viszont legutóbb kicsit elszálltam, de ezt nem részletem túl hosszú lenne, bár akkor már nem kavartunk csak mint két haver úgy találkoztunk. Kicsit messze lakik az a gáz de szoktunk msn-en dumálni. Szeretnék vele újra találkozni. Egyébként én is tetszem neki külsőre de csak ennyi. Min kéne csiszolnom, hogy megkedveljen??? Más lányok nagyon is szeretnek meg kedvelnek akik ismernek nem értem neki mi a baja velem.2009. jún. 10. 00:49
1/2 anonim válasza:
szia szerintem keress mást . 1000 lány van ha nem akar nincs értelme pedálozni
2/2 A kérdező kommentje:
szia. köszi a választ. de én meg valahogy annyira különlegesnek érzem úgy megszerettem.
2009. jún. 10. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!