Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tetszik nektek valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik nektek valaki, akkor megpróbáltok minél inkább bevágódni nála?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem valaki. Bejelölt iwiwen ismerősnek, de nem írt semmit. Akkor sem mikor bejelölt, akkor sem mikor visszaigazoltam. Ha érdekelném, akkor valami ürüggyel írt volna. Ugye?

Én gondoltam, hogy írok neki valamit, de az nem gáz? (Én vagyok a lány)

2010. szept. 6. 10:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam, hogy megkérdezem sikerült-e neki a nyelvvizsga vagy hasonló ürüggyel...
2010. szept. 6. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Írd neki, hogy dugulás van nálad/nálatok. Jöjjön át elhárítani! XD A te ötleted sem rossz, bemutathatja rajtad, miként sikerült a vizsga!
2010. szept. 6. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyire ismeritek egymást?Mert,ha alig és szeretnél tőle valamit,akkor írj neki pár sort.Lehet elkezdődik egy levelezés... Ha ő bejelölt iwiw-en,akkor az már jó jel,mert gondolt rád :o)
2010. szept. 6. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Az hogy bejelölt ismerősnek,az pont ennyit jelent.Még 100 embert bejelölt.Ha érdekelnéd,akkor írt volna.Csak akkor írj neki,ha nem félsz a kudarctól.Elzavarni nem fog,legrosszabb esetben flegma lesz.

És már megint a lány fut a fiú után.

2010. szept. 6. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
azért mert nem írt,még nem biztos hogy nem érdekli,lehet csak lusta...
2010. szept. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!