Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gesztusokkal lehet bevágódni egy csajnál?
szerintem a legtöbb csajnál elég, ha le se szarod, aztán rámosolyogsz, aztán szerelmet vallassz XD
tuti módszer
01:28 válaszadónak van igaza, ez rám is hatott mindig
Ha látszólag le se szartak, aztán húzták az agyamat, majd megint le se szartak, aztán szerelmet vallottak :P
Ez a tuti módszer.
Én fiú vagyok, de gondoltam válaszolok.
kb egy éve elbasztam az egyik legnagyobb lehetőséget. Lehet fiatal lett volna hozzám úgyhogy mindeggy.
A lényeg az hogy ahogy mondták előttem , felhúztam az agyát aztán jött a leszarós időszak, és ez olyan jól sikerült hogy aztán nem is érdekeltem XD
Nálam azzal, ha kedves, figyelmes, és kb két naponta felhív, látom rajta, hogy érdeklem. Az a tuti, ha látom, hogy tiszteletben tart, és tisztában van vele, hogy nem ronthat ajtóstul a háznak.
18/L
08:29 :D:D nagy vagy :D:D jót röhögtem de tényleg:D
majd legközelebb :D:D
Most ez a felhúzom a csajt, utána leszarom, majd szerelmet vallok, ez tényleg menő...
Kedveskedéssel, meghívlak egy italra-val, dumálással, megnevettetéssel, nem lehet sokra menni, elmúlt az a régi jó udvarlásos korszak, még jő, hogy van nőm, aki még bedőlt ezeknek, azt hiszem én nem tudnák élni ezzel a felhúzom az agyadat dologgal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!