Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak? Ha részegen smárolok valakivel egy disco-ban az megcsalás? Vagy mindig csak a sex a megcsalás?
Ezt ki a franc adta be mindenkinek? Szerinted ha részegen is ugyan olyanok vagyunk akkor miért iszik mindenki? Nem azért, hogy bátrabbak legyenek.
Ez egy nagy BAROMSÁG. Van aki részegen sztriptízel, józanul meg télikabátban jár nyáron is annyira szégyenlős!!
Na názs már. Ha önigazolásért jöttél h nem csináltál rosszat akk mehetsz is.
Én érdekes mód soha nem csaltam meg senkit még részegen sem, mert akkor is tudom h párkapcsolatban vagyok és nem akarom megbántani a kedvesem. Még úgy sem h épp csúnyán összevesztünk. Igen felszabadultabb leszel, de amnéziás nem
Szerinted az mi amikor valaki megöli a feleségét? Csak mese? NEM! És ha kicsit művelt lennél tudnád, hogy ezeknek az embereknek a 95% részeg volt amikor ezeket tette!
Ha valaki részeg akkor az egyáltalán nem tud határokat húzni! Igen, előtte kell meghúzni a határt, hogy mennyit igyon az ember!! De amúgy nem ez a lényeg!!
Ha te azt hallanád, hogy a párod csókolózott valakivel akkor kidobnád azzal, hogy: megcsaltál mehetsz!!! ?
Igen pontosan. És ezt ő is nagyon jól tudja. És azokban akik megölik a nejüket részegen, hidd el h józanul is benne van ez. Mondtam. Bátrabb leszel de amnéziás nem.
De mondogasd csak magadnak h nem csináltál rosszat attól még az marad. Mint itt többen is mondtuk: részegen sem csalnánk meg a párunk
engem a barátnőm részegen csalt meg...
csókolóztak csak, de akkor is megcsalás.
és pont ő volt aki mondta, hogy a pia nem kifogás...na persze...aztán meg itt rinyál nekem, hogy ha szeretem adok neki még egy esélyt...
ráadásul be sem vallotta, mástól kellett megtudnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!