Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak? Ha részegen smárolok valakivel egy disco-ban az megcsalás? Vagy mindig csak a sex a megcsalás?
"Csak az a megcsalás amit józanul csinálsz"
Ez meg az év vicce.
Régen akármennyire voltam is benyomva, mindig tudtam h hol a határ. Az alkohol nem kifogás arra amit teszel.
Gondolj bele, h ha a párod mondja azt neked, h végigsmárolt egy discot amíg nem voltál vele előző este, de csak azért mert ittas volt. Sztem te sem örülnél neki..
de jó, hogy mindenki egyből lányra asszociált és megkezdődött a ribizés is.
ki se derült még a neme. ha fiú lenne, elnézőbbek lennétek? na szépen szálljatok magatokba.
kérdező: igen, az is megcsalás és jól írta egy előttem szóló, nem mentség az, hogy részeg vagy. részegen sem vagy amnéziás és tudod, hogy kapcsolatod van.
szeritnem az nem megcsalás ha nem viszel bele érzelmet,
ha pl a barátnőm egy fiúról fantáziálna ábrándozna, oda lenne érte, inkább megcsalásnak gondolnám mint egy részegen vagy valahogy érzelem nélkül lefeküdt egy pasival....
(persze ez oda vissza)
Lehet érzelem mentes, de ilyet akkor sem csinál az ember ha kapcsolata van és szereti a másikat. Nem a megcsalás érzelem mentességa a lényeg hanem az h a kapcsolatban van-e érzelem. Ha nem akkor csal össze vissza, ha igen akkor nem tesz ilyet.
Ezért mondom h fantasztikus kapcsolat lehet az ahol fűvel fával lefekszika csaj/srác és még csak nem is érdekli a párját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!