Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az összes pasira, aki próbálkozik nálam, arra csak barátként tudok nézni?
Szóval az a baj, hogy mindig olyanok próbálkoztak nálam, akiket nagyon szerettem, mint embert, mert tényleg iszonyat aranyosan voltak, de azt elképzelhetetlennek tartottam, hogy összejöjjek velük, de még a mai napig kedvelem őket, mint barátokat, még ha utálnak is emiatt engem.
Csak ez tök rossz, mert úgy érzem, hogy így örökre egyedül fogok maradni. 23 éves vagyok amúgy.
Bocsánat, ha kicsit félreérthető hangnemben írtam, ne haragudj. Erre reagáltam volna: "Most élhetnék életem végéig egy hazugságban, hogy de jól érzem magam ebben a kapcsolatban, de akkor meg csak egy illúzió lenne az egész, és nem őszinte. Annak meg mi értelme lenne?"
Szóval mégegyszer kevésbé félreérthetően: Vagy vársz a ripszropszkellnekem-re, vagy egy szimpatikus sráccal, aki szeret, kedvel stb., kialakítasz egy laza kapcsolatszerűséget, és figyeled az érzéseid. :)
Mégegyszer bocsi a félreértelmezhető válaszért.
Vagy félsz, vagy válogatsz.
De egyszer majd lesz valaki aki nem tántorít, na ő kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!