Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Próbálkozik ismét az Ex. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozik ismét az Ex. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Páromnak régen volt egy barátnője, akivel 2-3 hónapig volt együtt. A lányt nagyon szerette, de a csaj (16 éves volt.Jelenleg 19) egy igazi városi p.csa. Csak játszadozott vele, kihasználta stb.

Azóta páromnak volt több kapcsolata ahol folyton ez a lány után siránkozott. Végül rám talált és fülig egymásba szerettünk.Már második héten bevallotta hogy rájött hogy az amit ez a lány iránt érzett az semmi ahhoz képest amit irántam érez. És hogy nem gondolta volna hogy valaha így fog tudni szeretni valakit mint engem.

Ennek már több mint másfél éve. Azóta együtt élünk.

De mostanában az Ex elég sok csalódáson lehet túl, pasik jöttek mentek az életében (legalábbis azok alapján amiket közösségi oldalra kiírt) és gondolt egyet és 1 hete páromat bejelölte.... Ami nem is lenne gond de azóta van egy nagyon rossz érzésem. Párom nem jelölt neki vissza, sőt nem is nagyon izgatta a dolog, de én azóta azért ránézek a csaj adatlapjára. És elég érdekes dolgokat olvasok ott.

A páromnak címezve írogatja hogy " a tiltott gyümölcs a legédesebb" legutóbbi bejegyzésében elég hosszasan ecsetelte hogyan szeretkezne vele. Részletesen minden le van írva. Fél percenként bedob egy idézetet szexről, tiltott gyümölcsről.

A lányról tudni kell hogy addig megy amíg el nem éri a célját. Párom mit sem tud ezekről a kiírásokról, de én kezdek aggódni....

Tegyek valamit vagy még várjak? Mit javasoltok?

22/l

2012. febr. 25. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
nem értem mit parázol ha a párod le se szarja
2012. febr. 25. 14:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Ismerem a lányt ez miatt félek..... De magam sem tudom, hogy miért aggódok. Nem szeretnék hülyeséget csinálni ezért szeretnék tanácsot kérni hogy ilyen helyzetben mit kéne tennem? Figyelmen kívül hagyni?
2012. febr. 25. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a helyedben írnék neki egy levelet. Nem kell kiosztani, csak annyi, hogy "hello, XY vagyok, Zoli barátnője, illetve élettársa. Nagyon szeretjük egymást, együtt tervezzük a jövőnket. Mi bánt, hogy szexuális töltetű dolgokat írsz ki a párom falára? Esetleg nem tudtad, hogy van barátnője?"

Vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy észrevegye magát. Persze ecsetelheted neki, hogy lassan esküvőt szeretnétek, babát (nem muszáj, hogy igaz legyen, lényeg, hogy érezze, hogy komoly a kapcsolatotok). Ja és persze kérdezz is tőle, hogy legyen mire válaszolnia. Abból sok minden kiderülne.

21L

2012. febr. 25. 14:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Ténylegesen tervezünk ilyesmit, tehát mégcsak nem is hazudnák... és attól mert nincs kitömve a közösségi oldalunk 1001db nyaló-faó párkapcsolati képekkel, attól még látszik szerintem azon a pár képen is ami kint van, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. De ez ennek a lánynak sajnos nem sokat jelent. Nem vesz figyelembe ilyesmit, lényeg hogy körülötte pezsegjen a levegő, őt imádják, istenítsék a pasik....
2012. febr. 25. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a párodnak megadsz mindent,nem fog megcsalni.Ha meg nem jelöli vissza,akkor nem kell aggódnod!:)

Süss neki sokszor sütit,elégítsd ki rendesen és rendszeresen stb :)

2012. febr. 25. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy széles vigyorral hagyd a francba. Az ilyen figyelemmániás unatkozókat az teszi a legjobban idegessé ha hiába teszi az agyát meg a másik szervét de nem osztanak neki lapot s hagyjod sorvadozni a sötét távolban. Ha csak írogat s párod nem vevő rá hátradőlhetsz nem kell tudnia, hogy bármit is ért a hülyesége.
2017. júl. 6. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!