Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok a párotoknak, ha rájönnétek hogy folyamatosan tesztel titeket?
Az elmúlt 1 hónapban egyre több ember jelöl ismerősnek, van amelyik levelet is ír, hogy ismerkedni akar. Volt, hogy sms-t is kaptam férfiaktól, hogy tetszem nekik és ismerkedjünk meg.
Mindegyiket lekoptattam, de az egyik elszólta magát, hogy XY (azaz a párom), büszke lehet rá hogy ilyen hűséges nőt fogott ki magának. Utána már elárult mindent, hogy ő adta meg több férfinak is a telefonszámom, hogy környékezzenek meg hogy bedőlök e. A facebook-os emberkéket is ő "uszította" rám.
Nagyon mérges vagyok rá. Még nem ért haza, de ma tudtam meg ezt az egészet.
Szia!
Ahogy látom, itt sokan egyből szakítani akarnának, szerintem nem ez az első módja amit meg lehetne tenni.
Először leülni vele megbeszélni, hogy miért érzi ezt szükségesnek? Aztán megmondani, hogy utolsó ilyen, aztán repül.
Nem mindenre a legjobb megoldás az egybőli szakítás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!