Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arrol, ha vki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arrol, ha vki nem vesz a baratnojenek viragot se Valentin-napra, se nonapra?

Figyelt kérdés
:-(
2012. márc. 7. 17:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Valentin nap szerintem is h*lyeség, majd akkor megünneplem ha a yenkik is ünneplik a busójárást. Nőnapra viszont tényleg illene neki vennie valamit, de hát még csak holnap lesz, szóval kitudja?
2012. márc. 7. 18:03
 22/31 A kérdező kommentje:
De nem ertitek??En nem a Valentin-napon vagyok kiakadva, hnem azon, h nem erdeklik ezek a dolgok, es nekem faj ez.Nem halna bele egy szal viragba,es elismetlen, nemcsak a Valentinnaprol beszelek.
2012. márc. 7. 18:08
 23/31 anonim ***** válasza:
Mond ezt el neki. Ne itt rinyálj.
2012. márc. 7. 18:09
 24/31 anonim ***** válasza:
Am még nem tudhatod h vesz-e valamit. Lehet h csak a hőn magasztalt valentín nap nem érdekli
2012. márc. 7. 18:09
 25/31 anonim ***** válasza:
Háát az én tapasztalatom az, hogy nem nagyon változnak meg a pasik...
2012. márc. 7. 18:12
 26/31 anonim ***** válasza:

Az, hogy őt ez nem érdekli, az normális. Az, ha téged zavar, és őt EZ nem érdekli, na az gáz. Arra lennék csak kíváncsi, hogy ő tudja, hogy téged ez ennyire zavar? Nem egy csajjal jártam úgy, hogy erőteljesen elmondtam a véleményem, ők meg csak bólogattak, mert nem mertek ellent mondani. Másrészt a nőkre jellemző az Nem lehet, hogy fogalma sincs arról, hogy ez neked ennyire rosszul esik?

Te vettél neki valamit az évfordulóra? Csak mert erről nem esett szó eddig. Ha igen, és nem esett le neki, akkor gáz.

2012. márc. 7. 18:30
 27/31 omba ***** válasza:

Valentin napon én is akkor vennék neked virágot, ha Bálint volnál, én meg búza.

Tudod, hogy ilyen: nem érdeklik az ünnepek (ez szerintem is gáz!) viszont nem fog megváltozni, hiszen tudja, hogy ez neked nem esik jól, aztán mégse...

Szóval az a kérdés, hogy ezen kívül mennyi neked kellemetlen tulajdonsága van, meg mennyi jó?

2012. márc. 7. 18:46
 28/31 anonim ***** válasza:
Azt a lányt csak sajnálni tudom, mert a nők legalább ennyi odafigyelést megérdemelnek. Ez a legnagyobb hiba (szerintem) 23F
2012. márc. 7. 20:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem, nem ez a legnagyobb hiba, a legnagyobb hiba az ha nem tudod kielégíteni sorozatos orgazmussal. 21/F (tapasztalt a női test anatómiájában)
2012. márc. 7. 21:45
 30/31 anonim ***** válasza:
36%

Férfinapra a nők mi a sz@rt vesznek?! Semmit, figyelmen kívül hagyják. Ugyanígy kell a nőknek nőnapra venni bármit is. Ha nincs férfinap, akkor nincs nőnap sem. Egyenjogúságot akartak a nők, nem? Hát ebbe ez is beletartozik.

És te, kérdező még van pofád elvárni? Mit képzelsz te magadról?!

Ezért okos ember az, aki a nőnapot figyelmen kívül hagyja!

2012. márc. 7. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!