Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a netes szerelemről? Esetleg volt már ilyenben részetek?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet tartós? egyáltalán mit gondoltok az internetes szerelemről?? (nem társkereső oldalasról, hanem pl itt GYK-n ismerkedik meg két személy, és egy időután egymásba szeretnek)2012. márc. 4. 00:14
1/22 anonim válasza:
A neten semmi sem igazi...
Lehet hogy ez a kérdés sem?
2/22 A kérdező kommentje:
akartam utána még írni azt is, hogy találkoznak néha, de pl 100 km van köztük. :)
2012. márc. 4. 00:16
3/22 anonim válasza:
100km?
Úr Isten. Ahhoz még az internet is kevés...
4/22 anonim válasza:
Privátba mesélek egy sztorit :)
5/22 anonim válasza:
szerintem ez tuti nem igazi szerelem, nem igazi érzések, mivel a másik egy részét még csak nem is ismered. kedvelhetsz valakit, a világnézetét, a gondolatait, képen is tetszhet, ha látod, de magához a személyiséghez hozzátartozik a hangszín, a hangsúly, a testbeszéd, az arckifejezések, a viselkedés, és még 100 másik dolog..
6/22 anonim válasza:
dilisnyuszi ha van egy kamera meg mikrofon akkor az már sok mindent átad, nem?
7/22 anonim válasza:
lehet, de gondolom érzed, hogy élőben az igazi, ahol mondjuk hozzáérhetsz, meg közelebb léphetsz, mélyen a szemébe nézhetsz stb
8/22 anonim válasza:
ez igy igaz, de nekem a kamera sokban segitett és szerencsére nem is csalódtam :)
10/22 anonim válasza:
Ha valóban szerelemről van szó,akkor ez sem és más sem lehet gond.kialakulnak a dolgok és ne egy szám(100km) határozza meg az életüket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!