Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a harmadik fél torkának esnek megcsaláskor?!
Olyan hihetetlenül kínos szituációba kerültem! Megismertem egy srácot talán egy hete, nem indult semmi komolynak, én most nem vagyok túl randihangulatban, mondta, hogy jó, mert ő se akar semmi komolyat, érezzük csak jól magunkat. Most vonatkoztassunk el attól, hogy ezzel ki ért egyet, ki nem.
Ma elmentem a sráchoz, és belevágtunk a dolgokba, nem részletezem, mire az akció közepén hazaállított a barátnője - mert kiderült, hogy van neki, amiről elfelejtett tájékoztatni, mikor kérdeztem róla - levágta az egyértelmű szituációt, tök jogosan kiakadt, maaaajd (!!!) nem ám a srácát képelte volna fel, hogy hogy lehetett ilyen szemét, nem! Konkrétan lerángatott az ipséről, majd össze-vissza ráncigálta a hajam, mint valami megtébolyodott őrült, hogy én milyen egy hülye kva vagyok és hogy vehettem el az ő Dávidkáját - a srác nekem Rolandként mutatkozott be... - blabla. Jó, én se voltam túl rendes, mivel a 4 idősebb fiútestvérem mellett már hozzászoktam a bunyókhoz, szóval elég rendesen hozzávágtam a szekrényhez csóri csajt, de annnnyira megalázó volt!
A srác meg csak állt, nézett idiótán... Gyorsan eljöttem, de nem is értem!!! Másokban fel sem merül, hogy talán nem én vagyok a hibás?!!
Ti jártatok már így?! Ez annyira kínos...
23L
Azért esnek a harmadik félnek, mert végtelenül idióták. Sosem a harmadik fél a hibás. Sohasem! Ezt illene már megtanulni (bár amennyire antiszocok az internet generációk).
Hisz miért lenne? Lényegtelen, hogy Te, mint harmadik, tudod hogy van-e valakije vagy nincs. Te akarsz tőle valamit (evvel semmi baj nincs), és a srác döntése, hogy belemegy vagy sem. Sohasem a harmadik fél a hibás. Mindig a megcsaló vagy annak a párja az! Ezt jó lenne felfogni ésszel, ne csak a b*száshoz legyen eszetek (vagy ahhoz sem, mondjuk a dugáshoz nem kell sok ész).
Vagy itt mindenkinek értelmi fogyatékos a párja és az első felkínálkozónak odaveti magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!