Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van párkapcsolatom de lelkileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párkapcsolatom de lelkileg kötődök más pasihoz is. Járt már valaki ebben a cipőben? Hogyan lett vége a helyzetnek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 19:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
nem is az a lényeg hogy tetszik vagy nem (én leszögeztem vele hogy barátok maradunk) hanem már nem tudom kezelni a helyzetet. Nem tudok egyszerre mindkét irányba megfelelni.
2012. márc. 6. 20:17
 12/23 anonim ***** válasza:

ezt írtad: "Nem tudok egyszerre mindkét irányba megfelelni."

---> noss, döntened kell akkor, hogy a lelki társ a jó barát..akibe kezdesz beleszeretni és valljuk be nem valami tuti a kapcsolatod, sőt...

Válassz!

Ha ezt a másik pasit dobod az kib@szott sz@rul fog esni neki! ha a párodat dobod..azt úgy érzem h kevésbé fogja megviselni...de talán téged is...

és úgy érzem h ez a másik pasi nagyon hiányozna neked ha soha többet nem találkoznátok....

2012. márc. 6. 20:22
 13/23 A kérdező kommentje:
azt hiszem igazad van.. Bár nem hiszem hogy akkor is vele lennék, mert ő a szexre megy, ha meg beleszeretnék akkor ott marha nagy ciki lenne. :) Viszont azt hiszem a kapcsolatomnak ezzel tényleg vége.
2012. márc. 6. 20:40
 14/23 anonim ***** válasza:

utolsó vok!

nem azt mondtam h ezzel mindennek vége!

csak valamiért én úgy érzem, hogy a kapcsolatod leáldozóban van...és egyre értelmetlenebbnek tűnik..és boldogtalanná vállsz majd benne...ami keserűséget okoz majd

A másik pasi meg miért gondolod h csak szexre vágyik tőled?? Lehet el kéne vele beszélgetni! Lehet h csak azért vágyik arra mert van párod, és úgy gondolja h sosem lehetne több...

(én a másik pasi mellett voksolok)

2012. márc. 6. 20:49
 15/23 A kérdező kommentje:

azért gondolom, mert előtte neki nem voltam érdekes, csak miután lett párom. Valahogy nem bízom benne, hogy ő mást is akarna tőlem. Ha pedig egyszer megkapna, akkor nem lennék olyan érdekes, mint most hogy "harcol".

A végét úgy értettem, hogy sajnos nem szeretem a párom, és csak egyre rosszabb lesz a dolog így. Most úgy érzem hogy egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedek, de hiába próbálom szeretni, nem megy. Bennem van a hiba :)

2012. márc. 6. 20:57
 16/23 anonim ***** válasza:

megint én... :)

na figyelj drága!

Nem benned van a hiba azaz nem csak benned, egy kapcsolat mindig 2 emberen múlik!

És nem csak nálad hanem rengeteg, nagyon sok embernél szokott szakítással végződni egy kapcsolat, egyáltalán nem szégyen!

DE! Szerintem ha ezzel a pasival nem jönne össze akkor is elgondolkodnék a helyedben, hogy együtt maradok e a párommal avagy sem, mert ennek egyre kevesebb az értelme.

A másik pasit meg ismerd meg, eljött a randi ideje, a közelebbről való megismerés, minden egyéb. Nem biztos h csak azért hajt mert pasid van, el kell beszélgetni vele arról h, te szakítani fogsz a pároddal, és ő szeretne e komolyabbat meg ilyenek...

Nem kell hatalmas dolgot keríteni ennek, nem kell az időt húzni feleslegesen, rá kell kérdezni a dolgokra!

2012. márc. 7. 08:32
 17/23 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom mit akarok egyáltalán :) azt hiszem a barátommal szakítok majd - legalábbis ha a helyzet változatlan marad, de akkor lehet jobb lesz nekem egy darabig egyedül. Ráadásul azért meg főleg nem akarok szakítani hogy rögtön egy másikkal beleugorjak egy kapcsolatba.

Kérdeztem tőle hogy mit akar, állítása szerint nem csak szexet, viszont említette hogy kapcsolatot se, úgyhogy nem tudom mit akar :)

2012. márc. 7. 14:51
 18/23 anonim ***** válasza:
baszókomát akar , de becsülöm, h nagyon reálisan gondolkodsz, miszerint ha szakítanál a jelenlegi pároddal azt nem azért tennéd, h ezzel összegyere.szóval én a jelenlegi kapcsolatomat akarnám megmenteni mert szerintem nagyon szerethet/szeretheted.a másikat meg hanyagold:Dpersze ha a kapcsolat megmentése nem sikerül, akkor éppenséggel lehet h mégiscsak szakítotok, de ne keseredj el nagyon klassz kis csajnak tűnsz nem fogsz sokáig egyedül maradni mert biztos jön egy rendes srác aki jobban megbecsül ezeknél:))
2012. márc. 7. 15:12
 19/23 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) egyenlőre én is azon vagyok hogy a jelenlegi kapcsolatomon tudjak valamit javítani, de ha nem megy belátható időn belül akkor nem erőltetem. viszont nem azért akarom eldobni a párom mert más van. (mindig abba gondolok bele hogy fordított helyzetben nekem is rosszul esne)
2012. márc. 7. 15:24
 20/23 anonim ***** válasza:

20/L vagyok és ugyanebben a cipőben vagyok, mint te.

a helyzetnek sehogy sem lett még vége, szeretne velem találkozni a srác, de mindig elutasítom, pedig nagyon kedvelem, de a barátommal nem teszek ilyet.

2012. márc. 7. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!