Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 11 éves lány vagyok és a pasim holnap csókolozni akar de én nem vagyok benne biztos! De már megígértem neki!
"Leht hogy ő élveztem de én nem!"
Többet kéne foglalkozni a nyelvtannal a ribanckodás helyet, kicsi lány...
Kérlek ne oltsátok már ennyien!! Nem egy ember hibája, hogy ide került a világ! Az isten szerelmére, ti is voltatok gyerekek! Azt csináltátok amit a barátotok, akármennyire is hülyeségnek hitted.. ez megy a világban, és lesz ez még rosszabb is. Én például úgy vagyok, hogy a barátnőmnek van pasija, és ő azt akarja, hogy nekem is legyen.. én hiába mondogatom, hogy még nem vagyok felkészülve ehhez, meg nincs is olyan akivel lehetne, nem érti meg :) nem baj én így szeretem xD olyan mint és! értetlen.. na mindegy.. tényleg nem kötelező már 11 évesen a pasik után rohangálni, de ha már ő ezt akarja, akkor válaszoljunk neki szépen, normálisan, és ne kurv@zni, rib@ncozni, mert ez nem az!!!! Sokan nincsenek tisztában vele mit jelent.
“Kurv@ az, aki pénzért vagy egyéb, főleg pénzben kifejezhető értékekért cserébe adja oda testét másoknak alkalmi használatra.”
"A rib@nc hetente, esetlen naponta váltogatja a partnereit, flegmán viselkedik, nem tisztel másokat stb.
remélem tudtam segíteni pár embernek..
most mi a f@szt kell oltogatni szegény gyereket? -.-" Ha nem tetcik a kérdés nem kell comentet irni, és nyanák már más világ van mint 35-40-45-évvel ezelött! -.-" Én 34-éves vagyok mégsem vagyok ennyire lemaradva! Egyépként a kérdésre a válasz: Nekem az első csókom 13-évesen történt meg! Én nagyon élveztem és a párom is! És Semmi baj hogy megigérted neki, lehet hogy nem élvezed a csókot mert a fiú nem olyan csókot adott neked amilyet te élveztél volna! pl.: Lehet hogy még nem jöttél rá hogy a lassú csókot szereted, és ő gyorsan csinálta mert már tapasztalt benne ilyesmi, ezt csak pédának mondtam! :) Ne izgulj majd hejre jön minden.:D
(Elnézést kicsit sok volt a szóismétlés.:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!