Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmi háromszög? Szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszög? Szerető lettem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kicsit komplikált a helyzetem, össze vagyok zavarodva és szörnyen szerelmes vagyok, szóval jó lenne, ha valaki tanácsot adna, mit tegyek most? :S

Ősszel kezdtem a főiskolát, itt ismerkedtem meg a barátommal is. Már szeptember közepe körül egymásra találtunk, érezhetően kölcsönösen vonzódtunk egymáshoz. Nagyon jókat beszélgettünk és sokat nevettünk együtt, hamar közös hullámhosszra kerültünk és október elejére már össze is jöttünk.

Azóta együtt vagyunk, egészen tegnapig úgy éreztem, hogy minden tökéletes közöttünk és soha nem voltam még ennél boldogabb! Minden szépnek és jónak tűnt...

Tegnap ugyanis megtudtam, hogy a barátomnak barátnője van. Mármint rajtam kívül. Több, mint 1 éve jár egy másik lánnyal is, akit a szülei is ismernek, meg minden... épp csak elfelejtett nekem szólni erről.

Tegnap este viszont kiderült minden. Este nálam aludt, és hozta magával a laptopját is, mivel az enyém jelenleg szervízben van. Elkértem tőle, hogy hadd nézzem meg a facebook-omat, mert vártam egy levelet az unokanővéremtől, akinek a napokban születik a kisbabája. Akkor még nem jött semmi, így nagyjából egy órával később újra ránéztem. Viszont a barátom idő közben visszajelentkezett a saját adatlapjába, én pedig nem vettem észre. Csak azt láttam, hogy jött egy új üzenet és automatikusan megnyitottam.

A levél a "régi" kedvesétől jött, amiben a lány részletezte, hogy milyen jó volt a barátommal/barátunkkal tölteni a hétvégét, mennyire szereti őt, és már most szörnyen hiányzik neki... Teljesen ledöbbentem, először azt hittem, a barátom "csak" megcsalt, és volt egy hétvégi kalandja. De láttam, hogy ezek a levelezések sokkal régebb óta tartanak, és így derült ki számomra, hogy a puszta megcsalásnál jóval komolyabb kapcsolat van közöttük, és már több, mint 1 éve járnak.

Teljesen ledöbbentem! Egészen a mai napig a barátom mindkettőnkkel rendszeresen találkozgatott (a "régi" barátnője más városban tanul, de hétvégén mindig együtt vannak; velem meg hétközben, mert mi meg egy helyre járunk főiskolára, de ő nem itt lakik és hétvégén haza szokott utazni a családjához, meg a "régi" barátnőjéhez), mindkettőnknek csapta a szelet, mindkettőnkkel ágyba bújt, és mi mit sem tudtunk erről... Most pedig itt állok és nem tudom, hogy mit csináljak.

Régebben valószínűleg gondolkodás nélkül szakítottam volna vele, de most már egyszerűen képtelen vagyok rá! A legnagyobb gondom az, hogy idő közben kegyetlenül beleszerettem! :$ Nagyon-nagyon szerelmes vagyok, sosem éreztem még ezt egyetlen fiú iránt sem, és egyszerűen nem akarom őt elveszíteni!

De ez sem állapot, hiszen hazudott nekem/nekünk.

Ezt leszámítva tökéletes kapcsolatunk van, minden csodás köztünk, megértjük egymást... ő kedves és figyelmes velem, mindig számíthatok rá, meghallgat, ha valami gondom van, aranyos és udvarias, mindig hazakísér, lesegíti a kabátomat, meg ilyen kis apróságok... viszont ezen sehogy sem tudom túltenni magamat, hogy mindeddig egy másik lánnyal is járt. Tudom, hogy mindenképpen szükség lenne valamiféle megoldásra. De mit tegyek?

Szembesítsem vele, hogy tudok a másik barátnőjéről? Vagy inkább ne szóljak neki, hogy véletlenül megláttam a levelezésük facebook-on? Hogyan tovább?

Annyira szeretem, nem tudnám őt elhagyni... :$ De így folytatni sem tudom... :'(

Mit csináljak? Segítsetek, kérlek!!! :S :(

19/L (21/F, és a másik lány 20/L)

2012. márc. 6. 15:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia!Ugye milyen egyszeru kívulrol olyan választ adni,h. hadd ott!én így látom: a régebbi csajt nem szeretheti igazán,mert akkor nem kezdett volna veled.Az is lehet,h.nem tud donteni,vár,de hidd el donteni fog.Ha most eloállsz azzal,h. láttad a levelet,biztos nem téged fog választani.Még várnék,figyelném ot.
2012. márc. 7. 14:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi újság ,kérdező,valami fejlemény azóta?
2012. márc. 11. 07:41
 13/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Beszéltem a barátommal, először megpróbáltam csak célozgatni, puhatolózni és felhoztam a bizalom témát. Mondtam, hogy bizalom nélkül nem működnek a dolgok, meg az őszinteség az alapja minden kapcsolatnak és megkérdeztem, hogy nem akar-e elmondani valamit.

Azt mondta, hogy nem, nincs semmi, amit elmondana, legfeljebb az, hogy nagyon szeret engem, és ő természetesen őszinte velem, mert fontos vagyok neki.

Akkor rákérdeztem, hogy ki az a lány. Azt mondta, hogy az exbarátnője, akivel előttem járt, de már régóta nincs közöttük semmi sem. Megkérdeztem, hogy mikor találkozott vele utoljára, és bevallotta, hogy látta őt a hétvégén, de azt mondta, hogy "csak véletlenül futottak össze", nem volt tervezett találka, de ha már úgy alakult, meghívta a csajt egy kávéra, hogy beszélgessenek, mert nagyon rég nem látta.

Megkérdeztem, hogy különben tartja-e vele a kapcsolatot. Azt mondta, hogy nem, csak hébe-hóba váltanak maximum egy levelet, de semmi különös, mert hát amúgy is, miért tartaná a kapcsolatot az exéval, ha ő már a múlt? (Hát, mondjuk ezt szeretném én is tudni... na mindegy.)

Azt nem mondtam el neki, hogy olvastam az üzenetet. Most megint össze vagyok zavarodva egy kicsit, nem tudom, hogy higgyek-e neki... tulajdonképpen azt a barátom is bevallotta, hogy találkoztak. De az alapján a kis üzenetecske alapján nem az jött le nekem, hogy csak kávézgattak... különben miért azt írta volna a csaj a páromnak, hogy már most hiányzik neki, és mindennél jobban szereti őt? A hiányzás még belefér... de az a "mindennél jobban szeretlek" szöveg szerintem nem indokolt egy sima kávézgatás esetén. :S

2012. márc. 11. 09:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg neki,hogy láttad mit írt a csaj.Ezt mivel fogja magyarázni?
2012. márc. 11. 09:45
 15/20 A kérdező kommentje:

De ha elmondanám, hogy láttam, mit írt neki a lány, akkor azzal beismerném, hogy beleolvastam a levelezésébe. Igaz, nem szándékosan tettem, de akkor is... :S

Nem merem elmondani, hogy pontosan láttam, mit írkáltak, mert igazából nem lett volna jogom hozzá, hogy elolvassam, meg majd biztos azt fogja hinni, hogy direkt kémkedtem utána, és akkor mi az, hogy még én papolok neki a bizalomról? Ismerem a páromat, tuti ezzel jönne... :/ :S

2012. márc. 11. 09:53
 16/20 anonim válasza:
Őszintén sajnállak hogy ezt kell átélned ilyen fiatalon. Nos tény és való, hogy kívülállónak azt a legegyszerűbb tanácsolni hogy hagyd ott,de én tudom, a "nagy szerelem" bármit elbír. Én helyedben a másik lánnyal vennél fel a kapcsolatot, találj ki valamit és tudd meg hogy ő mit nyilatkozik van e párja, stb.... Viszont gondolj arra is, ha egyszer hazudik valamiben, utána többször is megteheti, úgy hogy utána nyugodt szívvel fekszik melléd és áradozik arról hogy mennyi szeret. Sajnos a legtöbb férfi gerinctelen, tisztelet a kivételnek. Ez van......
2012. márc. 12. 01:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Elég egyértelmű a levélből, hogy nem csak kávézgatás volt, és hogy még mindig vele van.

Ha te hagyod, hogy hülyének nézzen, akkor meg is fogja tenni. Oké, hogy nem kellett volna beleolvasnod, de az hogy már tudsz is róla, hogy mit csinál a hátad mögött, és képes a szemedbe hazudni elég sokat elárul.

Nem is értem mit szeretnél rajta számonkérni, mikor az a levél nem félreérthető, egyértelmű.

Neked könnyebb hinni a hazugságában, de azt akkor el kell fogadnod, hogy sosem tudhatod, mikor őszinte és mikor nem.

Én biztos nem hagynám magam hülyére venni.

2012. márc. 12. 13:55
 18/20 anonim válasza:

Ha tényleg annyira szereted,várj még egy teszt erejéig: az is lehet, h csak a exbarátnő megpróbálja visszaszerezni a barátodat - azért volt olyan hangvételű a levele. Vedd rá a barátodat - de úgy, h azt higgye az ő ötlete volt - mutasson be a szüleinek, egyszóval legyél vele az otthonában egész hétvégén. Menjetek ott együtt bulizni - feltétlenül az otthoni barátaival (!!) - így kiderül h van-e helyi barátnő v. nincs. Te tisztességesen szeretnél játszani, megérdemled az igazat - viszont a barátodban nem bízhatsz meg 100%-ban, hiszen 7 napból min. 2 külön töltötök, amiről te csak annyit tudsz, amit ő elmond neked.

De egyébként ne izgulj, 19 évesen még bőven van időd megtalálni több nagy Ő-t is, ha vele nem jön össze, csak te maradj ilyen amilyen most vagy - ingyen krvából már épp elég sok van.

34/N

2012. márc. 15. 10:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Én jártam így mint Te.Kiderült a barátomról, hogy évek óta együtt van egy másik növel.Én felhívtam telefonon a másik nőt.Persze a srác azt mondta neki, hogy én hazudok és semmi közöm hozzá.Nekem meg azt, hogy azzal a lánnyal már régen szakított.Így elsétáltam a postára és a sráccal közös fotóinkat feladtam a csajnak levélben.Természetesen a pasit kidobtam!

Jön majd másik szerelem, nem érdemel meg téged!

2012. márc. 15. 19:02
 20/20 anonim válasza:
Mi lett a történet vége? Tisztább már a kép? :)
2012. jún. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!