Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy senki sem jár velem?
Figyelt kérdés
Mindenki fütyül az utcán , beszólnak hogy jó csaj meg hogy jól nézel ki, de semmi több. Pedig úgy érzem nem csak nekem kellene kezdeményezni mert én vagyok a lány.2012. márc. 5. 08:32
11/22 A kérdező kommentje:
A_a nem nem én nagyon is kedves vagyok azzal aki megérdemli.És mindent megteszek hogy ne veszítsem el azokat akiket szeretek.És zárd már le a témát TE NEM.És akkor mi van? Az ilyeneket szeretném elkerülni mint amilyen te vagy.Nézd már meg hogy miért írod hogy nem jó a jellemem.Mert egy nyilvános netes oldalra nem teszem fel a képem.Gratulálok...-.-
2012. márc. 5. 09:17
12/22 A kérdező kommentje:
Jó le van zárva.Szia
2012. márc. 5. 09:29
13/22 anonim válasza:
Fedezd fel a benned rejlő emberi értékeket, és aszerint élj- Te is ember vagy, és megérdemled a boldogságot, a szeretetet
14/22 anonim válasza:
kezdeményezz te ha akarsz pasit, ne várd a sült galambot!
15/22 A kérdező kommentje:
És valamilyen kezdeményezési módszert tudtok ajánlani?Hogy menjek oda hozzá?
2012. márc. 5. 10:19
16/22 anonim válasza:
persze, semmi hülye dumával, egyszerűen csak beszélgess vele, ismerkedjetek meg, kérdezd meg valamiről, pl. te is ebbe a suliba jársz?Vagy szituáció függő, ami épp aktuális, és akkor elkezdtek beszélgetni és majd alakul.
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) megpróbálom .És ha esetleg az illető ismeretlen?
2012. márc. 5. 10:32
18/22 anonim válasza:
Akkor is így csináld, de számítani kell rá, hogy nem akar beszélgetni, siet stb. Mondjuk a legtöbb ember kedves általában.
19/22 anonim válasza:
Milyen az már, hogy a nők kezdeményezzenek, az olyan mintha minket férfiakat kiherélnék!
Kérdező! Teli van a világ kocka lúzerekkel akik csak itt sírnak hogy egy nőnek sem kellenek, miközben talán nekik kellene egy kicsit tökösebbnek lenni!
te csak mosolyogj, legyél beszélgetős, nyílt! a többi a férfi dolga!
26F
20/22 A kérdező kommentje:
Hát köszi ;) csak hát vannak akikre várhatnék 100 évig mire megközelítenek még ha érdeklem is őket ,te már érettebb és idősebb vagy.Ők nem :|
2012. márc. 5. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!