Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy senki sem jár velem?
Aki fütyül és beszól, az ott be is fejezte az ismerkedést.
Amúgy nő vagy. Tedd azt mint anyáink is. Ha a kiszemelt nem ment oda hozzájuk, akkor úgy csavarták a szálakat, hogy a férfi végül odamenjen.
Valószínűleg az attitűdöd, kisugárzásod is sok szerepet játszhat ebben. Sajnos abból amit írtál túl keveset tudunk meg rólad, ahhoz, hogy egy ilyen kérdésre válaszolni tudjunk. :)
Volt már olyan hogy közeledtek hozzád? Jársz ki valahova? Miket csinálsz szünetben? :) Sok mai fiú túl bátortalan, és csak annyira van szükségük hogy beszédbe elgyedj velük. Ez nem számít kezdeményezésnek...
És ez egy csúnya általánosítás lesz: sok nő karbatett kézzel várja, hogy a férfi tegyen meg mindent, a jó beszédtémák megtalálásától egészen tovább. Ne ess ebbe a hibába és hamarabb lesz barátod mitn gondolnád. :)
huu hát járok el sokhelyre.Mostanában egyre többet amikor időm van rá, de inkább nyáron szoktam mert akkor nem igazán van semmi dolgom :)
Megpróbálok közeledni, csak ne én csináljam az egészet ,nem arról van szó hogy ez a büszkeségemet sérti, hanem kicsit bátortalan vagyok :P
És 1. válaszoló hogy intézzem úgy ?? :P
Ja és most mielőtt mindenki kezdené 15 éves vagyok!!!! Nem kell a beszólás hogy minek neked barát...Nem azért mert ez a "szokás" hanem mert szerintem már elég érett vagyok hozzá, és szeretet hiányom van . Ezért.
"beszólnak hogy jó csaj meg hogy jól nézel ki"
Képet! Döntsön a Nép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!