Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Necces tanár-diák kapcsolat, mit tegyek?
Ezzel csak annyi a baj, hogy minden iskolai-tanári etikai szabály, amelyet hallgatólagosan elfogadunk, mi tanárok: tiltja.
Több okból is:
általában a diák az, akit kihasználnak. Jelen esetben téged.
Valószínűleg egy nagyobb kár érne, mint amekkora élmény.
Neki pedig csak egy numera lennél vagy néhány
Mivel ezek a dolgok ritkán maradnak titokban, így ő állást kellene változtasson, te pedig iskolát, mert biztosan ciki lenne még évekig "megbélyegezve" járnod ugyanoda.
S még valami: valószínűleg harminc környéki férfi aki elvált, s az iskolában keres (szex)partnert nem lehet olyan jó fogás. Biztos van valami elég komoly defektje. Gondolj bele. A szakmai munkáját nem merem innen minősíteni, de megnézném magamnak.
Ébredj és pattintsd le. Hogy hogyan: ne vedd a humorát. Húzódj el, ha meg akar ölelni. Ha teheted menj arrébb ahol ő van. Ne beszélgess vele csak úgy spontán, legyen valami dolgod, máshol.
Először is köszönöm a válaszokat.
Én értem hogy te mit mondasz,csak tudod itt több dolgog is közrejátszik.
1,azért mert tanár,és mert elvált,nem a legfiatalabb blabla,nem azt jelenti hogy nem is jó.Teljesen értem,amiket írtok,de azért írtam hogy olyasmiket írjatok,amivel elkerülhetném...mert,én nem az a fajta vagyok,aki képes ilyesmire.2,ha én generálnék ilyesfajta dolgot,nem kérdezném hogy hogyan másszak ki belőle,én értetlenül állok ehhez a dologhoz,amit csak velem művel.És nehogy azt higgyétek hogy kedves aranyos jópofi mert az egész iskola utálja... A tanításával egyébként nincs gond,maximálisan jól tanít.Szóval,én értem hogy mit mondtok,csak ez a dolog,amióta másoknak feltűnt,és szóltak hogy nekem nem-e tűnt fel,hogy hogy néz és stb.Azóta eléggé kölcsönös,akármennyire is nem szeretném,a szívemnek nem tudok parancsolni,pedig ha lehetne más iskolába is átmennék,de úgy gondolom,ez megoldható helyzet.És,írjátok hogy ezek nem olyan jelek,hogy foglalkozni kéne velük.Az a gond,hogy leírni nem tudom az érzést,ti pedig nem érzitek/nem látjátok ezeket.Ha valaki kijelenti nekem hogy szerelmes belém,hogy őszinte legyek avval sem foglalkozom.Akkor ezt csak nem lehet "semminek" nevezni...Ha pedig neki lenne kínos,nem csinálna ilyeneket.A beszéddel kapcsolatban hogy a tanár nem "kuka"... nem órán beszél hozzám,órán kívül,óra után... Szóval,nem hinném hogy túlreagálom a dolgokat,egyszerűen ki szeretnék belőle mászni-azt sem tudom hogy kerültem bele- csak végetvetni az egésznek,amit nem tudok,még mindig,hogy hogyan (az érzelmeim mellett)...Köszi még 1x a válaszokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!