Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy így bánik velem?
A párom kezd megbolondulni, flegmázik,vádolgat alaptalanul, semmi nem tetszik neki, ha én mennék bulizni rosszul veszi fel, de ha ő megy el akkor én tűrjem el.
Ha felhív állandóan veszekedünk, ő miatta, vagy ő kezd el veszekedni, vagy én mert flegmázik és nekem rosszul esik a lekezelősége!Nagyon fáj hogy ilyen :(
Nem vagyunk gyerekek, rá kérdeztem hogy mi ez a viselkedése, és akkor hip hop bocsi kicsim semmi, szeretlek, aztán rá 2órára már folytatja is. :(
Hány évesek vagytok?
konkrét példákat írj arra, amit mond és tesz.
én 20 ő 25!
Konkrét példa, kis milió van de nagyon bántóak, maga a hangnem ahogy beszél, LEKEZELŐ konkrétan ez fáj.
Már az is baja hogyha megkérdezem hogy mit csinált ma, vagy esetleg hol van. :/
Távkapcsolatról van szó?
Amit itt leírtál a viselkedéséről én elmondanám neki szemtől szemben...Aztán ha nem változik,akkor le is út,fel is út!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!