Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mostanában depresziós és csúnyán bánik velem néha de nem hagyom el mert szeretem hogy tudjak segiteni neki ti voltatok mar ilyen hejzetben_? 20 F 20L
heLYzet
heLYét
heLYre
segÍteni
elmÚljon
szomorÚ
jó, ha csendben tudtok egymás mellett lenni - a túl siettető segítség nem jó - türelmesen próbáld, el fog múlni, kijön a mélypontról
ha tudsz valami olyan zenét, amire emlékszel, hogy örömöt ébresztett benne, mintegy "véletlenül" megszólalhatna, de ne erőltesd..
Először is, tanulj meg helyesen írni. Én is depressziós lennék, ha huszonéves páromnak ilyen írása lenne.
A kérdésre válaszolva: ha pszichológushoz szeretne menni, támogasd. Ha tényleg depressziós és nem csak agonizál, akkor hasznos lehet. Te annyit tudsz segíteni, hogy mellette állsz, támogatod, törődsz vele. De ha komoly a baj, ez nem elég.
Figyelj úgy rá mint egy hímes tojásra(kerüld a vitás témákat, a konfliktusokat), és legyél nagyon megértő. Ügyelj arra hogy lesz amikor egyedül szeretne maradni, ezt tartsd tiszteletben. Segítsd az önbecsülését növelni bíztatással, támogatással. Ügyelj arra is hogy most nagyon ragaszkodik a biztos dolgokhoz, ad meg neki ezeket. Továbbá a problémáit próbáljátok felderíteni, megoldani, vagy valamilyen módon félretenni. Végezetül ami nagyon sokat segíthet az a vitamindús táplálkozás, a szabadlevegő, a mozgás(kocogás, séta..stb)! Állapotától, környezettől függően eltarthat 1 hónapig is a dolog, légy vele nagyon türelmes, és vedd figyelembe hogy ilyenkor a személysége megváltozhat, de ha helyrejön visszatér.
Remélem tudtam segíteni. D
Szedjen Omega 3-at!! vagy Vegyél neki B6 vitamint az sokka segit Béres b6 30 szemes és csak 411 ft.
Napi 2-őt vegyen bee 2 DL vízzel és ugy érzem ez sokkat fog neki segitnei. Omega 3-al főleg ,egyen Banántott vagy csokit ezzek emelik a szerotirin szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!