Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így? Várjak még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így? Várjak még?

Figyelt kérdés
Van egy srác több mint 4 hónapig jártunk, aztán 2 hét múlva megint összejöttünk, és úgy vettük azt a 2 hetet mintha jártunk volna. Azért lett vége mert azt mondta: nem szeret. Rájött h szeret, ezért kezdtük újra persze én még mindig szeretem. Nem szeret még teljesen ugy ahogy kéne, lefeküdtünk, meg minden megvolt köztünk. Most leszünk 5 hónaposak, és nem találkoztunk most 2 napja egyáltalán nem is beszéltünk. Felhívtam hogy mi lenne ha holnap taliznánk reggel suli előtt ahogy szoktunk mindig kedden (max fél óra). De nemet mondott, mert nem ér rá mert tanulnia kell. Érettségi szóbelire készül, elhiszem hogy nagyon fél és hogy nagyon rossz meg stresszes, de a nővérem szerint nem áll meg az élet körülötte attól, hogy tanulnia kell. És amikor kérdeztem tőle hogy látom nem hiányzom, nem érdekel mi újság van velem, azt mondta: hát nem annyira. Most mire gondoljak? Hagyjam ameddig nem szóbelizik? Ne keressem? Vagy mit tehetnék? Meghalok a hiányában én nagyon szeretem. Józanésszel én elfelejteném, de hát nem tudom mert naon szeretem. Ne is mondjatok ilyet mert nagyon összetörnék mert még a remény él bennem h egyszer szeretni fog, és minden olyan lesz mint régen. :( előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 8. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, a választ pontosan megtalálod a "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?" című könyvben. Az eseted tipikus.
2009. jún. 8. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
"hát nem annyira" ?:O ez egy paraszt !
2009. jún. 8. 20:24
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm de azt hiszem könyvet nem szeretnék olvasni ha megkérhetlek irnál valami konkrétabbat is?

Egyébként tudom h naon paraszt volt most de szóbeli meg minden...szóval még mindig nemtom mit csináljak!:( légyszi irjatook!!

2009. jún. 8. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A srácod teljesen elégtelen érdeklődést mutat irányodban. Ennek általában az az oka, hogy nem jelentesz számára kihívást. Valszeg túl könnyen ment neki téged meghódítani. Te jobban szereted őt, mint ő téged. Ez nem baj, de a lányok ilyenkor abba az általános hibába esnek, hogy túl könnyen adják magukat, ők veszik át a kapcsolat előrevitelét, és ez riasztó egy férfi számára. Így vannak biológiailag felépítve. Igénylik azt a szabadságot, hogy eldönthessék, akarják-e a kapcsolatot tényleg. A lányok hajlamosak e hezitáló időszakban odaadni magukat, ami nem viszi előrébb a dolgot(pedig a női elme ezt gondolja), hanem épp ellenkezőleg: azt üzeni a fiúnak, hogy ez a lány komolyabb elköteleződés vagy erőfeszítés nélkül is kapható. Így hát nem is tesz komolyabb lépéseket a kapcsolat erősítésére általában. A lányok erre elkezdenek a fiú után kapni, ami a menekülési ösztönt indítja be náluk.

Mit szólsz te ehhez?

2009. jún. 8. 21:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Hagyjam ott? Most nem keresem egy ideig eldöntöttem, ameddig nem vizsgázik és onnantól majd ha ő keres akkor talán beszélünk. Tudom h túl könnyen adtam magam, de azt mondta hogy szeret!! És akármikor kérdezem tőle hogy mit akar, azt válaszolja hogy engem és velem lenni.
2009. jún. 9. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!