Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak az ilyen pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak az ilyen pasik miért nem tetszenek?

Figyelt kérdés
A romantikus, figyelmes fiúk miért nem jók napjainkban a lányoknak? Miért baj, ha egy pasi inkább otthon ülős, vagy egy parkot választ buli helyett? 18f
2012. márc. 4. 10:18
1 2 3
 11/22 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

#10:34

Az a poén, hogy nekem is az első tetszik, úgyhogy a másodikat meghagyom az ízlésficamosoknak. :-D

2012. márc. 4. 10:37
 12/22 anonim ***** válasza:
35%
Azert, mert az otthon ulos pasik toketlenek es melle meg raadasul a felfogasuk is gyerekes.
2012. márc. 4. 10:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

vannak otthonülős lányok, akik az ilyen fiúkat szeretik.

Viszont azt vettem észre, hogy a legtöbb hasonló panasz mögött valami más van. Pl. Mondják, hogy azért nincs barátnőjük, mert nem gazdagok, nincs kocsijuk, mert ők romantikusak, nem részegeskednek, stb. holott nme erről van szó.

Volt kollégám, kedves, udvarias, helyes, de olyan büdös, hogy két méteres körzetében nem lehetett megmaradni.

Egy mostani kollégám nem túl jóképű de nem is ronda, szereti a klasszikus zenét, nem hangoskodó-bulizós. Egyszer mellette ültem egy céges vacsorán, 10 perc után kérdeztem, hogy ugye Z. neked nincs barátnőd? Talált, süllyedt. Olyan elviselhetetlen kukacoskodó modora volt, hogy már égtem a pincérek előtt, holott ötcsillagos étterem tökéletes kiszolgálásában volt részünk.

Aki mellé került kolléganő, az könyörgött a főnöküknek, hogy ülhessen máshová, mert nem bírja elviselni a modorát.

Szóval érdemes lenne néha magukba szállni az embereknek.

Ha tényleg normális vagy, akkor lesz barátnőd, de nem azért nincs, mert minden nő k.rva és csak a pénz meg a kocsi számít. Az előbb említett két kollégám akkor se kellene, ha megnyernék a 1,5 milliárdot a lottón, inkább mennék az afrikai kunyhóba negyedik feleségnek.

Ha most felkiáltasz, hogy nem, nekem nincs rossz tulajdonságom: biztos? Senki nem látja magát reálisan. Van egy kolléganőm, nem látja, hogy menekülünk tőle és a megbeszéléseken próbálunk úgy ülni, hogy ne mellé kerüljünk. Ő persze őszintén humorosnak hiszi magát.

Kérdezz meg egy barátodat, hogy ha lehetne, mi az az egy-két dolog, amit megváltoztatna rajtad. Aztán meg ne sértődj meg, hogy én nem is vagyok olyan, hanem gondolkozz el rajta.

2012. márc. 4. 10:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:36

Ez hülyeség,értelmes,tanult,művelt,intelligens és gondolkodni képes lánynak nem kell "büdös suttyó tuskó".

Ostoba,buta,társfüggő,megalázkodó,alázásra vágyó lányok szoktak bunkókkal lenni,ezt elhiheted:)Ők meg,szerény véleményem szerint,meg is érdemlik.

2012. márc. 4. 10:46
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom miért vagytok ilyen rossz véleményekkel a lányokról. Nekem kimondottan bejönnek a romantikus figyelmes fiúk. Ugyan volt egy időszakom amikor a "rossz fiúkra" buktam, de elég eggyel járni, hogy elege legyen belőle az embernek. A veled egykorú lányok még nem biztos, hogy megtapasztalták. Majd eljön a te időd is. 21L
2012. márc. 4. 10:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom miért vagytok ilyen rossz véleményekkel a lányokról."

Azért, mert egyszerűbb a másikat hibáztatni, mint beismerni a hibákat. könnyebb azt mondani, hogy azért nem kellek senkinek, mert szegény vagyok és a nők ribancok, csak a pénzre meg a rosszfiúkra vágynak, mint azt mondani, hogy a rossz tulajdonságaim miatt vagyok egyedül.

2012. márc. 4. 10:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Életem 99%-át pasik között töltöm. Van olyan fiú barátom, aki értelmes, kedves, hihetetlen normális, nincs barátnője, ennek okát nem látom tisztán. Kicsit kocka, kicsit érdekes humorral, de nélküle nem lenne egész semmi. Szóval vannak rejtélyek, nem mindenki találja meg elsőre másodszorra, vagy sokadszorra, akit szeretne...

23/L

2012. márc. 4. 11:26
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen párom van, 16 éves korom óta.

22/L

2012. márc. 4. 11:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
ha egy olyan lánynál próbálkoznál aki nem egy ribanc akkor menne. De vannak egyes ilyen faja fiúk akik nem veszik észre, hogy ki illene hozzájuk és pl. a suli legnagyobb ribancánál próbálkoznak. Na az nem megy. Próbálkozz egy kedves, nem ribancoskodó lánynál és szerintem nagy esélyed lesz nála :D
2012. márc. 4. 11:51
 20/22 anonim ***** válasza:
46%
A rendes lányok is manapság a rosszfiúkra buknak. Nagyon sok szép, szerény lányt látok, hidrogénhajú, széparcú, kigyúrt műmájer pepe jeansos pasikkal flangálni. A szép és rendes lányok is kezdenek beállni a ribik sorába sajnos.
2012. márc. 6. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!